Олена Кравець вперше показала свою маму і розповіла про сімейні стосунки: “Потрібно бути терпимими”

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець вперше показала шанувальникам свою маму, а також розповіла про труднощі спілкування з літніми батьками.

Гумористка відноситься до числа знаменитостей, які активно підтримують зв’язок з аудиторією через соціальні мережі. На Інстаграм Олени Кравець підписані більше шестисот тисяч чоловік, а кожен новий її пост збирає величезну кількість коментарів і ще більше відміток “Подобається”.

Олена Кравець
Олена Кравець

На цей раз героїня статті вирішила познайомити фанатів з найріднішою людиною в своєму житті — з мамою Надією Федорівною. Цього року їй виповниться вже 79, але вона не здає позицій і тримається молодцем.

Так, на сторінці Олени з’явилося невелике відео, на якому вона позувала в смугастій кофті-тільнику і кепці, а позаду неї стояла мати. Жінка привітно привіталася з підписниками доньки і посміхнулася на камеру, після чого Кравець показала нову мамину помічницю — газову плиту і духовку з функцією вбудованої мікрохвильовки.

Олена Кравець з батьками
Олена Кравець з батьками

У підписі до публікації актриса розповіла, що батьки сильно переживають, коли залишаються один на один з сучасними гаджетами, а у відповідь на це вона часом починає дратуватися:

“Потім спохвачуюся, звичайно, і розумію, що час просто поміняв нас місцями… Спочатку вони терпляче вчили нас читати, правильно тримати ручку і чистити зуби. І не ображатися на шнурок, який ніяк не хоче зав’язуватися, а спробувати ще раз… Тепер коло замкнулося. Вони не встигають за нами, за часом, за технологіями. Їм хочеться бути сучасними і в той же час йти по життю в комфортному для себе темпі. Я ось затіяла ремонт в квартирі мами і тата, подарувала їм “розумну” техніку . Переживала, що будуть довго звикати до нового. Виявилося — дарма!”.

У коментарях до цього посту Олени Кравець в Інстаграм користувачі підтримали зірку і не забули залишити Надії Федорівні компліменти:

  • “Мама з такою любов’ю і гордістю дивиться на дочку. Це так зворушливо”;
  • “Так приємно бачити, коли діти піклуються про своїх батьків”;
  • “Схожа на маму”;
  • “Які ви молодці. Мама, що розібралася, а ви, Лєночка, що піклуєтеся про батьків”;
  • “Матуся прекрасна!”;
  • “Так, потрібно бути більш терпимими до наших батьків!”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.