Василиса Фролова порадувала шанувальників фотографією свого первістка (Фото)

У Василіси Фролової, яка є успішною української телеведучої недавно народився син. Вона стала мамою!

Народження дитини завжди щастя для мами та вона розквітає коли, стає мамою. Це радісне відчуття присутнє в очах і душі кожної жінки.

У Василіси Фролової, яка є успішною української телеведучої недавно народився син. Вона стала мамою! Назвала телеведуча сина Родіоном. Але радощах вона поділилася новиною в соціальній мережі. Фотографію малюка вона розмістила на своїй сторінці в Інстаграм.

Телеведуча ще знаходиться в пологовому будинку, тому їй довелося позувати на лікарняному ліжку. Яскраве сонце освітлює всю палату. Василіса щаслива і посміхається перед фотокамерою. На ній сіра футболка і вкрита Василіса білосніжною ковдрою. Її новонароджений син загорнутий в пелюшки. Особа малюка Василіса не вказує на цій фотографії.

Телеведуча розповіла, як вона проводить перші дні з малюком. Вона у своєму посту згадує період вагітності вже в самому кінці – четвертий триместр. І каже, що було двояке почуття і радості та побоювання за майбутні пологи. Телеведуча сказала, що їй дуже допомагають лікарі та вона вдячна їм.

Найголовніше у неї пропала тривога за свого малюка після пологів. Зараз вона зрозуміла, що медперсонал, який оточує її, стежить за кожною зміною здоров’я її дитини та Василини. Тепер вона сміливо бере на руки свого малюка.

Шанувальник Василини в соціальній мережі написали, що вона красива мама і побажали їй і дитині міцного здоров’я. Народження дитини зробило Василину ще гарніше, пишуть вони у своїх постах. Молоді мами завжди красиві!

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!