(Відео) Ані Лорак кинула все і полетіла до екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу на вихідні: серцю не накажеш

Відома українська співачка Ані Лорак провела вихідні в столиці Туреччини Стамбулі, звідки родом її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу.

Ані Лорак люблять і знають мільйони слухачів. Звичайно, в більшій мірі любов аудиторії виконавиця завоювала завдяки чуттєвим пісням, але також вона підкуповує своєю чесністю та відкритістю. Кароліна (справжнє ім’я зірки) відноситься до числа тих знаменитостей, які активно ведуть соціальні мережі і діляться з шанувальниками новинами не лише з творчого, а й особистого життя.

Ані Лорак
Ані Лорак

Зараз Інстаграм Ані Лорак налічує майже 7 мільйонів підписників, а кожен новий її пост збирає немислиму кількість коментарів і оцінок “Подобається”.

На цей раз артистка опублікувала відео своєї прогулянки по Стамбулу, де вона прекрасно провела час після великого концерту:

“Мої улюблені, в цю особливу неділю поділюся з вами своїм весняним Стамбулом. Дивовижне місто: тепле, душевне, привітне… Ця подорож була короткою, але дуже насиченою”, — підписала пост співачка.

Коментатори, звичайно ж, зв’язали цю поїздку Ані Лорак з колишнім чоловіком:

  • “Кароліна, у вас знову з’явилася каблучка на безіменному пальці і очі світяться. Невже ви Мурату зробили такий подарунок — прощення?”;
  • “Мурата пробачили?”;
  • “Добре, що дочку до тата привезла!”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Не можна не відзначити, що останнім часом навколо особистого життя Ані Лорак ходить багато чуток. Зокрема, про те, що вона повернулася до Мурата Налчаджиоглу, з яким розлучилася у 2019-му після десяти років шлюбу. Від цих відносин у пари залишилася дочка Софія.

Ані Лорак з дочкою Софією
Ані Лорак з дочкою Софією

Чому ж подружжя розлучилося і чому артистка всіляко уникає коментарів на цей рахунок, дивіться в наступному ролику:

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.