ТОП-7 актрис Радянського Союзу, які одним лише поглядом змушували тремтіти чоловіче серце

Є багато прикладів радянських актрис, які завоювали популярність на тільки у своїй країні, а й за кордоном.

У Радянському Союзі не було такої назви як: зірка шоу-бізнесу або поп-діва. Глядачі Радянського союзу оцінювали талант актриси орієнтуючись на природну красу і душевне виконання ролі. Вони не звертали увагу у що була одягнена зірка. Це не так важливо, щоб передати переживання і влитися в образ.

Є багато прикладів радянських актрис, які завоювали популярність на тільки у своїй країні, а й за кордоном. Коли в кінотеатрах йшли фільми за участю цих актрис, то квитків не можна було дістати. А з чоловіками взагалі творилося щось незвичайне – при одному тільки погляді актрис вони втрачали дар мови.

Анастасія Вертинська

А
Анастасія Вертинська

У неї були величезні очі, які заворожували. Вони як би заглядали в душу глядача. За один тільки погляд Вертинську називали інопланетною жінкою.

Ольга Остроумова

Про
Ольга Остроумова

Кінофільми “Доля” і “А зорі тут тихі” принесли актрисі загальну популярність. Вона зіграла ролі пустотливо і зухвало.

Еліна Бистрицька

е
Еліна Бистрицька

Коли вийшов на екрани кінотеатрів фільм “Тихий Дон ” в СРСР не було чоловіка, який би не закохався в Бистрицьку.

Любов Орлова

л
Любов Орлова

Тривалий час Любов Орлова, була примадонною кіноекрана СРСР. Її відрізняли вишукані манери, аристократизм і у неї було рідкісне відчуття стилю.

Ольга Бакланова

про
Ольга Бакланова

Це одна з найяскравіших представників артисток радянського кіно. Однак мало людей знає, що революція знищила всю її сім’ю. Вона не могла це пробачити. І коли з’явилася перша можливість емігрувати за кордон – вона нею скористалася і стала зіркою Голлівуду.

Анна Самохіна

А
Анна Самохіна

Коли вийшов на екрани кінофільм “Царське полювання” Самохіна відразу завоювала симпатію глядачів. І після цього вона завжди була на Олімпі слави.

Наталія Варлей

н
Наталія Варлей

Коли Наталя зробила свій вибір на користь кіноактриси, замість циркової кар’єри, це принесло їй славу в СРСР. Красуня, спортсменка і комсомолка – всім сподобалася.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.