Светалана Лобода засвітилася у новому кліпі соліста Rammstein

Світлана Лобода відродила чутки про відносини з лідером групи Rammstein Тіллем Ліндеманном, з'явившись у його новому кліпі.

Екс-солістка легендарного гурту “ВІА ГРА” Світлана Лобода зіграла головну роль в новому кліпі на пісню “Frau & Mann” Тилля Ліндеманна, відомого як фронтмен німецької рок-групи Rammstein. Відео було знято в Пітері російський кліпмейкером Сергієм Мінадзе.

У кліпі так само взяли участь американський актор Петер Стормаре і шведський рок-виконавець Петер Тегтгрен.

Світлана Лобода зіграла працівницю заводу, на якому виготовляли, посуд і вироби зі скла, Тілль Ліндеманн — директора виробництва. За сюжетом героїня співачки розбиває партію склянок, за що її і викликають в кабінет до начальства.

Під час сварки директор намагається зґвалтувати свою підлеглу, але Лобода вдаряє його попільничкою по голові і тікає.

Потім виявляється, що героїня Світлани заміжня. Причому за братом Ліндеманна, який незабаром повертається з космосу. Всі персонажі кліпу в кінці зустрічаються за загальним обіднім столом.

Преса вже кілька років підозрює про роман Лободи і Ліндеманна, але конкретних підтверджень або доказів так і не вдалося отримати. Самі ж артисти уникають цієї нескромно теми і всіляко замовчують відповіді під час інтерв’ю.

Нагадаємо, що в 2018 році в Штатах Лобода народила свою другу дочку Тільду. Батька дитини співачка ретельно приховує. Багато шанувальників її творчості впевнені, що саме соліст Rammstein є батьком дівчинки. Деякі навіть впевнені, сама Тільда була названа в честь свого батька Тілля.

Однак, ця загадкова пара не підтверджує і не спростовує чутки. Тому все, що залишається — припускати і насолоджуватися творчістю артистів.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.