Ідеальний світ Санти Дімопулос: співачка любить вечірні заходи і смак реальному житті (Фото)

Санта думала що потрібно все робити ідеально, особливо в соцмережах. Вона намагалася відповідати трендам, моді, профілів друзів і манері спілкування.

Не багато зірок шоу-бізнесу можуть дозволити собі реальне життя, без пихатості та показу себе в соцмережах.

Санта Дімопулос, яка була колишньою солісткою групи “ВІА Гра”, поділилася в соціальних мережах своїми думками про те якою вона бачить ідеальне життя. Найголовніше їй захотілося відпочити від соцмереж. Тому вона там знизила свою активність.

Санта думала що потрібно все робити ідеально, особливо в соцмережах. Вона намагалася відповідати трендам, моді, профілів друзів і манері спілкування. У цій соцмережі все ми намагаємося створити для себе ідеальний світ. Однак він відірваний від реальності. І багато хто це не розуміє. Всі поспішають викласти в стрічку свої новини та подивитися як на це реагують шанувальники.

Але у звичайному житті все не так ідеально. Адже ви прокидаєтеся з вм’ятиною на обличчі від подушки, іноді навіть з плямою від соусу на одязі та найголовніше з порожньою головою. Не всі знають, що там можуть бути не тільки розумні думки. Іноді ви можете бути дратівливою і втомленою. Але таких фото намагаються не розміщувати на своїх сторінках користувачі соцмереж.

І це вже не реальне життя, а на їхню думку ідеальна, яка відірвана від реальної дійсності. Все пропускають свої фото через фільтри, щоб вони відповідали моді, трендам і усталеним прийнятим поняттям сучасного життя. Але є й інший смак життя – реальний смак.

І Санта хоче жити таким життям: зустрічати світанок і захід сонця на березі та відчувати смак справжнього життя, а не в соцмережах!

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.