Скільки дітей у Аліни Кабаєвої? Інформація ЗМІ і припущення екстрасенсів

Сама Утяшева згадує, що Аліна Кабаєва ніколи не забуває про свою подругу. Коли Ляйсан виходила заміж, то Аліна привітала її.

Аліна Кабаєва, стала олімпійською чемпіонкою з художньої гімнастики 2004 рік (Афіни, Греція).

За припущеннями ЗМІ у неї зв’язок з президентом Російської Федерації. Офіційної інформації дуже мало. І найголовніше, що після того, як Аліна Кабаєва народила двійню, вона пропала з поля зору не тільки ЗМІ, а й громадськості.

Також Аліна практично не спілкується з близькими та друзями. Зважаючи на відсутність інформації про її життя і місце знаходження, деякі екстрасенси припустили, що у неї може бути 4 або 5 дітей. Як кажуть екстрасенси, Аліна Кабаєва не виходить до громадськості з того місця де живе.

У Аліни Кабаєвої є давня подруга Ляйсан Утяшева. Аліна іноді приїжджає на могилу її матері.
Сама Ляйсан Аліна практично не дзвонить їй, а якщо це і буває, то дуже рідко. З близькими подругами Аліна Кабаєва, також не спілкується. Якщо проаналізувати спілкування Аліни Кабаєвої, то ЗМІ зробили висновок, що крім Ляйсан, Аліна нікому не дзвонить.

а
Аліна Кабаєва

Сама Утяшева згадує, що Аліна Кабаєва ніколи не забуває про свою подругу. Коли Ляйсан виходила заміж, то Аліна привітала її. Також, коли народилися в Утяшевой діти, Аліна не забула її привітати.

Було неодноразово помічено, що Аліна Кабаєва приходила на могилу мами Ляйсан і залишає там квіти з написом: “З любов’ю, від Аліни”. Прокоментувати ці дії Аліни Кабаєвої Утяшева не змогла. Сама Ляйсан сказала, що у неї є можливість передзвонити подрузі, проте вона не хоче зловживати їхньою дружбою.

“Якщо людина вирішила вести закриту від очей суспільства життя, потрібно поважати цей його вибір”, – розповіла Ляйсан.
Коли у 2019 році в Аліни Кабаєвої народилася двійня, ЗМІ припустили, що їх татом міг бути президент Росії.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.