Дружина репера Джигана Оксана Самойлова подала на розлучення і залишилася сама з 4 дітьми

Стала відома причина розлучення популярної пари російського шоу-бізу Оксани Самойлової і Джигана.

Пару Оксани Самойлової та репера Джигана (Дениса Устименка) називали зразковим подружжям російського шоу-бізнесу. Їх завжди ставили в приклад і захоплювалися міцними і щирими стосунками.

У шлюбі у них народилося четверо дітей: три дочки Аріелла, Лея і Майа і син Давид. За появою на світ останнього стежили мільйони — пара багато років мріяла про хлопчика. На пологи свого спадкоємця Джиган витратив велику суму — він перевіз сім’ю на кілька місяців у Штати і оплатив елітну лікарню в Каліфорнії, вартістю близько мільйона рублів. Давид з’явився на світ 18 лютого 2020 року.

Оксана Самойлова в день рождения сына
Оксана Самойлова в день народження сина

Через 2 тижні після радісної події стали з’являтися повідомлення про проблеми всередині зіркової сім’ї. Як вдалося дізнатися ЗМІ, російський репер святкував народження сина, вживаючи заборонені препарати і алкоголь у величезній кількості. Під час проведення прямого ефіру на своїй сторінці в Instagram виконавець був в нетверезому стані, матюкався при дітях і просив п’ятирічну дочку принести йому пива.

Через кілька днів після публікації даного відео Оксана Самойлова відправила чоловіка на лікування у приватну елітну клініку для алко – і наркозалежних в Ізраїлі.

Менше, ніж через місяць після народження довгоочікуваного сина, бізнесвумен повідомила у своєму блозі про те, що подала на розлучення. Вона також натякнула на зради колишнього чоловіка.

“Я просто жила і вірила йому, він говорив такі речі, клявся здоров’ям наших дітей, благав не вірити пліткам і чуткам, клявся, що любить тільки мене і ніколи не зраджував”, — написала Самойлова.

Аудиторія Оксани Самойлової становить 11,5 мільйонів дописувачів. Її підтримують прихильники і зірки російського шоу-бізнесу. Сама бізнесвумен зараз знаходиться з 4 дітьми вдома, в заміському комплексі під Москвою, дотримуючись режиму карантину. Жінка запевняє, що вона сильна і зможе підняти на ноги своїх дітей.

Джиган и Оксана Самойлова с дочерьми Майей, Леей и Ариэллой
Джиган і Оксана Самойлова з дочками Майєю, Лєєй і Аріеллу

Пара була разом 10 років, 8 з яких у шлюбі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.