(Відео) Слава Камінська освоїла нову професію: вперше в житті сама набила собі тату

Деякі хочуть відзначитися пірсингом або тату. Для цього необхідно піти в салон і набити татуювання. Слава Камінська навчилася робити татуювання самостійно.

Представники шоу-бізнесу завжди хочуть відрізнятися від звичайних людей. Це можна робити різними способами. Зачісками або стильним макіяжем. Витонченою фігурою, яку довели до ладу в елітному спортзалі або нарядами.

У кого не вистачає терпіння і часу займатися фізичними вправами, сидять на екзотичних дієтах. Допомагають вони їм – це ще питання. Але тренд є тренд, потрібно все це робити та розміщувати в соціальних мережах, щоб підігрівати інтерес шанувальників до своєї особи. Особливо в цей важкий час для артистів, коли концертів мало і в період карантину народ не сильно ходить на концерти.

Деякі хочуть відзначитися пірсингом або тату. Для цього необхідно піти в салон і набити татуювання.

Однак Слава Камінська надійшла по іншому. Вона просто навчилася робити татуювання самостійно у себе вдома. Благо інструменти та чорнило можна придбати вільно. Навчитися теж не проблема – є інтернет, так, і так можна взяти кілька уроків у професійного татуювальника.

Зате коли освоїти нову професію можна не побоюватися, що не залишишся без роботи та шматка хліба!

з
Слава Камінська

До того ж це цікаве заняття. З цього відео, яке Слава Камінська розмістила на своїй сторінці в Інстаграм, видно, що вона задоволена. Їй цікаво самій собі набивати тату. Користувачі соцмереж моментально відреагували на це відео. Їх вразило, що Слава так професійно працює. Дівчат призвело в розчулення, що Слава одягла поверх рукавичок перстень. Справжня жінка!

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?