Світлана Лобода прикрилася чоловічою сорочкою і згадала про батька своєї дочки Ліндеманна: “Як же я сумувала”

Відома українська співачка Світлана Лобода розбурхала мережу несподіваним зверненням до коханого чоловіка. Шанувальники впевнені, що це Тілль Ліндеманн.

Розмови про їх таємний роман почалися більше трьох років тому, коли артисти були помічені разом на популярному музичному фестивалі. Незважаючи на велику кількість папараці навколо, Лобода і Ліндеманн вели себе досить розв’язно, чим і породили всі чутки.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

У травні 2018-го Світлана народила другу дівчинку, яку назвала Тільда, а особистість її батька розкривати не стала. Звичайно, це викликало ще більше підозр з боку публіки, адже імена Тілль і Тільда дуже схожі. Пізніше в компанії соліста Рамштайн Лобода покинула лікарню, куди потрапила через проблеми з нирками.

Світлана Лобода з молодшою донькою Тільда
Світлана Лобода з молодшою донькою Тільдою

Незважаючи на те що натяків на їх відносини більш ніж достатньо, зірки не дають ніяких коментарів з цього приводу, як і продюсер співачки Нателла Крапівіна. Саме тому користувачі мережі особливо пильно стежать за новими публікаціями Світлани, вишукуючи будь-які натяки на роман з Ліндеманном.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

На цей раз в Інстаграмі Лободи з’явилася серія кадрів з вельми красномовним підписом. Перед камерою артистка позує в шкіряних штанях і білій майці, поверх якої накинула чоловічу сорочку. Волосся зірка розпустила, а на обличчя нанесла макіяж з акцентом на очі.

“Мій рідний, знайомий, ну як же я сумувала…” (Мой родной, знакомый, ну как же я скучала…), — написала героїня статті.

Це рядки з нової пісні виконавиці під назвою “Родной”. Зрозуміло, що багато шанувальників пов’язують настільки романтичний хіт з обранцем Лободи — Тіллем Ліндеманном, але чи так це насправді нам залишається тільки здогадуватися.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.