Анфіса Чехова зізналася, що страждає від важкої залежності: “Ця частина вже замінила життя”

Відома російська актриса і телеведуча Анфіса Чехова відкрито заявила в соціальних мережах, що страждає від важкої залежності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті відноситься до числа тих зірок, які посвячують шанувальників практично в усі аспекти особистого і творчого життя. На Інстаграм Анфіси Чехової підписані 1,7 мільйона чоловік, а постів у її профілі вже майже 6,5 тисяч. Як виявилося, це і стало проблемою артистки — вона інстаголік.

За словами зірки, свою проблему вона усвідомила нещодавно:

“Я прокинулася о 7 ранку, відправила сина до школи і, як зазвичай, взяла до рук телефон… Зайшла в Інстаграм… І просиділа там до 11-ти. А потім ще заглядала в нього кожні 10 хвилин протягом всього дня, навіть за кермом”.

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Анфіса зазначила, що весь цей час вона провела не з користю — ніяких постів вона не писала, а свої послуги і товари не просувала. Замість того, щоб будувати плани на день, навчатися на курсах, писати вірші і навіть просто мріяти, знаменитість стежить за життям людей, причому часто зовсім їй незнайомих:

“Я спостерігала за чужими життями, запоєм читала чужі пости, розглядала фото з собачками, потім зависла на акаунті з китайськими саморобками, потім шукала і читала меми, потім мені на очі стали потрапляти пости моїх колег з описом їх неймовірних успіхів, в професії і в особистому житті… Я почала порівнювати їх досягнення зі своїми, звичайно не в свою користь. До опівдня я була розбита, вимотана і практично в депресії”.

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Слова близької людини з цього приводу спочатку зачепили Чехову:

“Це частина твого життя, але можливо ця частина вже замінила тобі життя?”.

Однак саме завдяки їм вона усвідомила, що по-справжньому залежна від соціальних мереж. Щоб побороти цю згубну звичку, Анфіса вирішила на якийсь час відписатися від усіх, на кого була підписана, навіть від друзів. Виняток зірка зробила лише для своєї мами, онлайн-курсу про вино, а також американського актора Ченнінга Татума, Чехова його фанатка.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.