(Відео) Екс-холостячка Ксенія Мішина проводить розіграш і дарує подарунки за шалені гроші

Найголовніше Ксенія Мішина зізналася, що вона дуже боргу готувала цей сюрприз і напевно їй це вдалося. Так що чекаємо кому дістануться приз.

Багато представників шоу-бізнесу прагнуть бути на висоті та в тренді модних тенденцій. Це їм необхідно для того, щоб весь час підігрівати інтерес публіки та їхніх шанувальників. І звичайно для просування своєї кар’єри. Для того, щоб піднятися на Олімп слави необхідно постаратися і попотіти.

По-перше, потрібна ідеальна фігура – це дієта і фізичні вправи в спортзалі, краще під наглядом професіонала.
Обов’язково імідж – наряди, макіяж і карколомна зачіска. Гарні манери вітаються, але як виявилося в сучасному шоу-бізнесі вони не завжди допомагають.

Іноді посередність, але вперта і рветься до мети може досягти великих результатів, ніж приємний і талановита людина. Таке життя і звичаї шоу-бізнесу, хоча ми як глядачі та шанувальники самі формуємо і вирощуємо зірок.
Але не в останню чергу в просуванні в шоу-бізнесі грає краса людини.

Ксенія Мішина, яка була головною героїнею в проєкті “Холостячка” дуже мотивований і весела людина. Її, природа обдарувала красою. Цього більш ніж достатньо, щоб сподобатися людям.

Нещодавно зірка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм відео, на якому вона на автомобілі марки Ауді А-3 їде від свого нареченого. Вона також презентує розіграш предметів домашнього ужитку. Але головним призом, як вона сказала бути авто її коханої людини. І видно, що це вона сказала не в жарт.

https://www.instagram.com/p/CMfGCOhn33l/

Найголовніше Ксенія Мішина зізналася, що вона дуже боргу готувала цей сюрприз і напевно їй це вдалося. Так що чекаємо кому дістануться призи та звичайно самий головний приз – ауді А-3!

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.