Настя Каменських зняла обручку, скинула халат і пустилася в танці: Потап не в курсі (ВІДЕО)

Українська співачка Настя Каменських завжди відрізнялася своєю відкритістю перед публікою, а ранкові танці дружини Потапа у гардеробній не на жарт сполохали мережу.

Героїня нашої сьогоднішньої статті без перебільшення є однією з найбільш обговорюваних персон вітчизняного шоу-бізнесу. Зараз вона успішно розвиває сольну кар’єру, хоча широку популярність Каменських здобула в дуеті Потап і Настя, який пішов на творчий перерву у 2017 році.

Потап і Настя
Потап і Настя

Артистка регулярно радує шанувальників новими піснями і кліпами, бере участь у багатьох телевізійних проектах, також у неї є власний бренд одягу, вона займається спортом і привчає до нього коханого чоловіка. Втім, на цьому досягнення Каменських не закінчилися.

Навіть в настільки насиченому робочому графіку Настя знаходить час на ведення особистої сторінки в Інстаграмі, де на неї підписані вже більше 5 мільйонів чоловік. Співачка практично стала блогером, адже нові пости з’являються в її профілі кожен день.

Настя Каменських
Настя Каменських

На цей раз співачка записала короткий ролик зі своїми “гардеробними” танцями. На початку відео Настя в домашньому халаті і з пучком на голові одягає яскраві сонцезахисні окуляри, які в мить перетворили зірку з сонної мухи в запальну королеву танцмайданчика в короткому пухнастому топі і вузьких джинсах. Особливої кокетливості другому образу дружини Потапа надає зачіска і вечірній макіяж з акцентом на очі.

“Коли вирішила залишитися вдома, але подзвонили подруги і покликали тусити”, — підписала публікацію Каменських.

Більшість коментаторів засипали зірку компліментами, але найуважніші помітили, що на її безіменному пальці немає обручки:

  • “Дуже красива”;
  • “Ви одна з небагатьох зірок, які відкрито показують себе будь-яку — сонну, втомлену, ненафарбовану. Дуже радує”;
  • “Круте перевтілення!”;
  • “А хто знає, де її обручка на пальці?”;
  • “Вона що, з Потапом розлучилася?”, — пишуть користувачі.

Детальну історію кохання цієї зіркової пари дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.