Шикарно і дуже дорого: найдорожчі сукні української співачки Тіни Кароль – ціна і фото

Не секрет, що Тіна Кароль любить виглядати дорого і багато. За це вона готова віддавати шалені гроші стилістам і брендам.

Ми вирішили пригадати кілька її найдорожчих нарядів, і порівняти їх між собою. У цій статті ви дізнаєтеся скільки коштує look української співачки і телеведучої на заході. Обережно – ціни можуть здивувати!

Сукня Дольче Габбана

Футболка Дольче Габбана - Тіна Кароль
Футболка Дольче Габбана – Тіна Кароль

Ніжне плаття Dolce & Gabbana з акцентом на декольте і цікавою шнурівкою – гордість гардероба Тіни Кароль. Цей наряд відмінно підкреслює її витончену фігуру, роблячи акцент на найголовнішому – “очах “. На сайті бренду сказано, що наряд коштує трохи більше трьох з половиною тисяч доларів, це приблизно 102 тисячі гривень.

Total Black

Тіна Кароль в плаття Total Black
Тіна Кароль в плаття Total Black

Коли Тіна Кароль перемогла в номінації “Балада року ” за спільну пісню з Юлією Санін “Вільна “, вона одягалася в траурно чорний. Незважаючи на те, що чорний – колір гнітючий, виглядає він на Тіні вкрай привабливо. Особливо ось цей оголений живіт. Тіна взагалі своєї гідності не приховує.

Відомо, що це плаття від Christopher Erber 990 доларів (27 тисяч гривень).

Улюблений David Koma

Тіна Кароль в плаття від Давид Кома
Тіна Кароль в плаття від Давид Кома

Якщо проаналізувати всі наряди Тіни Кароль у неї в Інстаграм, і ті, які вона надягає на різні шоу, можна побачити, що вона – фанатка грузинського модельєра David Koma. Наприклад, ось один з її недавніх нарядів в шоу на 1 + 1. Коштує таке плаття з дзеркальними вставками, які світяться під софітами – 5800 доларів (162 тисячі гривень).

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.