В мережу потрапили фото квартири онучки Софії Ротару в центрі Нью-Йорка: знаменита бабуся не поскупилася

Соня Євдокименко, онучка української співачки Софії Ротару, більшу частину часу живе за кордоном, а саме — в Нью-Йорку.

19-річна героїня нашої сьогоднішньої статті вже встигла почати сольну музичну кар’єру і стати успішною моделлю, а до мистецтва її тягнуло з самого дитинства. Рідні завжди і в усьому підтримують Соню і намагаються зробити все, щоб вона змогла досягти не меншого успіху в житті, ніж її знаменита бабуся.

Соня Євдокименко
Соня Євдокименко

Онучка Ротару ще маленькою почала займатися вокалом, хореографією, також вона відвідувала школу верхової їзди. Уже в дорослому віці Євдокименко вирішила стати дизайнером. Зараз Соня вчиться в приватній школі мистецтв і дизайну на Манхеттені, куди їй дуже зручно добиратися з дому, адже живе вона в тому ж районі.

Дівчина знімає стильну квартиру на найпрестижнішій вулиці Манхеттена — Парк-авеню. Втім, переїхала вона туди не так давно, причому допомогла їй в цьому пандемія, оскільки через Ковід ціни на нерухомість в США знизилися.

У затишному гніздечку Соні Євдокименко високі стелі, все дуже світле, з панорамних вікон відкривається неймовірний вид на місто, а також у неї є власний камін. Таке житло може дозволити собі далеко не кожен американець.

Квартира внучки Софії Ротару
Квартира онучки Софії Ротару
Квартира внучки Софії Ротару
Квартира онучки Софії Ротару
Квартира внучки Софии Ротару
Квартира онучки Софії Ротару
Квартира внучки Софії Ротару
Квартира онучки Софії Ротару
Квартира внучки Софії Ротару
Квартира онучки Софії Ротару
Квартира внучки Софії Ротару
Квартира онучки Софії Ротару

До речі, кавалерів онучка Софії Ротару обирає собі теж непростих. Раніше вона зустрічалася з французьким мільйонером Марко Дюменілом. Її нинішній обранець — бізнесмен Денис Жаданов, який у 2018 році потрапив до рейтингу Forbes як один з найбагатших європейських підприємців у сфері технологій молодших за тридцять.

Соня Євдокименко з Марко Дюменіль (зліва) і Денисом Жаданова (праворуч)
Соня Євдокименко з Марко Дюменілом (зліва) і Денисом Жадановим (справа)

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.