Лілія Подкопаєва – ким стала всесвітня рекордсменка і найвідоміша українська гімнастка?

Українська гімнастка і заслужений майстер спорту України Лілія Подкопаєва - людина, яка прославила Україну на весь світ. Вона вразила своєю гнучкістю.

Сьогодні ми вирішили нагадати вам про те, чим же Лілія Подкопаєва заслужила таке визнання, і як зараз живе найвідоміша і високооплачувана гімнастка країни.

Основні кар’єрні досягнення

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

Лілія Олександрівна Подкопаєва – українська гімнастка, заслужений майстер спорту України, суддя міжнародної категорії. Володарка Кубка Європи, 45 золотих, 21 срібних та 14 бронзових медалей. Абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи, Олімпійська чемпіонка Ігор в Атланті.

Сьогодні чемпіонка світу зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва – щаслива мама і дружина

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

Однак така щаслива і впевнена в завтрашньому дні вона була далеко не завжди. За час своєї кар’єри, вже відома Лілія пережила два болючих розлучення, після яких не знала, як жити далі.

Нещодавно Лілія відвідала Ютуб-канал однією з телеведучих і блогерів – Маші Єфросиніної. Дівчата поспілкувалися про особисте життя і кар’єру.

Подкопаєва зізналася, що в дитинстві хотіла як в казці – вийти один раз заміж і все життя щасливо прожити зі своїм обранцем. Однак, як кажуть – подорослішала – порозумнішала. І змінився підхід до життя.

Лілія Подкопаєва та Віктор Костирко
Лілія Подкопаєва та Віктор Костирко

“Розлучення починаються в голові. Якщо думки з’явилося, то тебе вже в принципі нічого не зупинить … У мене перша історія була жаліслива. Я просто вмирала, я вмирала внутрішньо. Те, як людина себе вів, і які були наслідки … на мені, і на дітях відбивалося. Я відчувала себе самотньою “,

– розповідає гімнастка Лілія Подкопаєва.

Кар’єра на ТБ

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

У 2006 році Ліля засвітилася на престижному танцювальному шоу “Танці з зірками ” і несподівано для всіх стала його переможницею.

А восени того ж року примножила свої хореографічні досягнення в парі з Сергієм Костецьким – представила Україну на Танцювальному Євробаченні і отримала “бронзу “.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.