Як виглядає подружнє ложе Каті Осадчої і Юрія Горбунова? Шоумен показав постіль за шалені гроші

Український шоумен Юрій Горбунов, який одружений на телеведучій Каті Осадчій, показав, як виглядає ліжко в їх подружній спальні.

Щасливі чоловік і дружина рідко впускають шанувальників в своє особисте життя, а якщо пара і публікує теплі сімейні фото і відео з дому, то нічого зайвого на них ніколи не потрапляє. Навіть обличчя спільної дитину, сина Івана, вони до сих пір не показали широкій публіці.

Втім, на цей раз в Інстаграмі Юрія Горбунова з’явилися несподівані “постільні” кадри. Так, артист прорекламував для аудиторії постільну білизну, сидячи на їх з Катею Осадчою ліжку в легкому домашньому халаті.

“Щоб добре виспатися, треба гарна постіль. Бутік Матео”, — сказав шоумен.

Скриншот из Инстаграма Юрия Горбунова
Скріншот з Інстаграма Юрія Горбунова

За Юрієм добре видно спальне ложе — все виконано в світло-бежевих тонах, м’яке узголів’я обрамлено золотистою окантовкою, поруч стоять тумби зі світильниками, а однотонна постіль кавового кольору ідеально вписується в загальний стиль кімнати.

Судячи з розцінок на сайті бутика, остання обійшлася парі в суму близько десяти тисяч гривень. Проте, можна припустити, що такі гроші для Каті Осадчої і Юрія Горбунова не проблема, адже вони обидва є одними з найвідоміших українських телеведучих з відповідними гонорарами.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Підтверджує цей факт розкішний будинок подружжя в елітному котеджному селищі під Києвом, куди неможливо потрапити, обійшовши охорону. По сусідству з ними живе інша зіркова сім’я — Потап і Настя Каменських.

Чому ж Горбунов і Осадча цілих 5 років приховували свої відносини і як між ними зав’язалося кохання, дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.