Дружина Джеджули розповіла про стосунки з чоловіком після звинувачень у насильстві: живуть під одним дахом

Дружина шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус висловилася про нинішнє життя з чоловіком після звинувачень у домашньому насильстві і народження спільної дитини.

У грудні минулого року між Джеджулою і Леус розгорівся гучний скандал. Будучи на останніх місяцях вагітності, жінка потрапила до лікарні з загрозою викидня і звинуватила в цьому чоловіка. За її заявами, Андрій нібито піднімав на неї руку і морально принижував.

Сам шоумен довгий час ніяк не коментував те, що відбувається, але нещодавно він став гостем YouTube-шоу “Ужин с Дороти”, де вперше публічно відреагував на звинувачення Юлії. Коли ведуча запитала у Джеджули, чи дійсно в їхній родині мало місце моральне і фізичне насильство з його боку, ось що він відповів:

“Є презумпція невинності. Я хотів би скористатися цим чудовим правом і на цю тему я взагалі не хочу говорити. Це глибоко особисте”.

Андрій Джеджула в програмі Вечеря з Дороті
Андрій Джеджула в програмі Ужин с Дороти

Незважаючи на скандал, пара продовжує жити під одним дахом і разом виховувати новонароджену дочку Аделіну (Адель). Більш того, Андрій був присутній на пологах.

Коли народжувався його старший син Даніель від Санти Дімопулос, він теж був в цей момент поруч. Як сказав шоумен сказав сам, для нього це було принципово важливо, щоб встановити емоційний зв’язок з малюком:

“Коли дитина проходить родовий шлях, як вона з’являється… Настільки я зближуються зі своєю дитиною”.

Андрій Джеджула і Юлія Леус з новонародженою дочкою
Андрій Джеджула і Юлія Леус з новонародженою дочкою

Судячи з Інстаграму як Леус, так і Джеджули, зараз вони повністю присвячують себе доньці, а на питання підписниці Юлії з приводу нинішніх відносин з чоловіком, вона дала зрозуміти, що про розлучення мова поки не йде:

“Партнерські [відносини]. Він мені допомагає з малятком”.

Скриншот из Инстаграма Юлии Леус
Скріншот з Інстаграма Юлії Леус

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.