Вагітна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова офіційно пішла з шоу-бізнесу в декрет – подробиці

Як відомо, концертний директор іменитого українського виконавця Віктора Павлика чекає свого первістка. Вона буде народжувати в червні цього року.

Зараз дівчина знову полетіла відпочивати до Туреччини. Це вже другий раз за місяць. Але в цей раз вона відправилася не з чоловіком, а зі своєю мамою. Дівчина в Інстаграм-історіях показує готель. Скаржиться, що їй дуже не подобається обслуговування і кухня. Незважаючи на те, що готель дуже гарний і там хороший ремонт, меню там дуже скромне, пляж зі старими шезлонгами і лежаками, а персонал працює, зі слів Каті, дуже “низькорівневими “.

Однак Катерина Репяхова впевнена – ніщо не зможе зіпсувати їй настрій і відпочинок з коханою мамою

Тим більше, швидше за все, це останній раз, поки вона летить відпочивати під час вагітності. Адже літати в літаку можна тільки до шостого місяця.

Фанати переживали про те, як же Катерина буде справлятися з роллю концертного директора в положенні

Мабуть, вона вже склала свої повноваження. І навіть зробила про це пост в Інстаграм – не стала приховувати очевидне.

“Що вам сказати)) Зараз я вчуся делегувати обов’язки. Поки не зрозуміла, наскільки мені це подобається і виходить. Незвично, коли концерти, тур проходять без мене. Але я точно знаю, що зараз я, в першу чергу, повинна думати про собі і синові “,

– написала Катя Павлик, виклавши сонячне фото з курорту.

Раніше вона розповідала, що буде намагатися їздити з чоловіком на концерти настільки, наскільки це буде дозволяти її положення і самопочуття.

Попередня дата пологів у Каті Павлик намічена на її ж день народження – 13 червня.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.