Тіна Кароль нарвалася на жорстку критику за вихід на сцену в лосинах і топі з вирізом до пупка: “Позорище”

Поп-діва Тіна Кароль завжди славилася відмінним почуттям стилю і елегантними сценічними образами, але на цей раз зірка неприємно здивувала навіть найвідданіших фанатів.

Співачка вже давно є регулярною гостею найрейтинговіших телепроектів. Тіна займає тренерське крісло в “Голосі країни”, веде “Танці з зірками”, виступає у “Вечірньому кварталі”, дає інтерв’ю у “Світському житті” і це ще далеко не все. Нещодавно Кароль стала ведучою шоу зіркових пародій “Ліпсінк батл”, де компанію їй склав чоловік Насті Каменських Потап.

Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл
Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл

Кожен раз артистка з’являється перед глядачами в нових розкішних нарядах. Більшу частину гардероба Тіни Кароль займають жіночні дизайнерські сукні за шалені гроші, які ідеально підкреслюють всі вигідні сторони її фігури. Втім, зрідка образи знаменитості виявляються далеко не найбільш вдалими, адже навіть незліченна армія її шанувальників критикує виконавицю.

Тіна Кароль на сцені
Тіна Кароль на сцені

Останнім з таких став наряд для 3 випуску “Ліпсінк батла” — облягаючі малинові лосини і топ з вже дуже глибоким вирізом до пупка і відкритими плечима. У такому вигляді Тіна стала виглядати більшою и товщою, ніж вона є насправді, а вся справа саме в невдалій роботі стилістів, як вважають користувачі мережі.

На одній з фанатських сторінок Тіни Кароль в Інстаграм опублікували кілька фото з ефіру, коментарі під якими виявилися дуже невтішними:

  • “Ще трохи і буде як Полякова в одних трусах виходити на сцену”;
  • “Тіна шикарна, але наряд, звичайно, такий собі. Штани особливо”;
  • “Куди дивилися костюмери?”;
  • “Народна артистка країни, позорище”;
  • “Неприємно дивитися на напівроздягнену Тетяну (справжнє ім’я співачки). Груди зараз випадуть, вік не той”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.