Олександр Еллерт повідомив, що у Ксенії Мішиної виявили серйозну хворобу: “Захворіла моя Ксю”

Відома українська актриса і головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина стривожила фанатів новиною — у неї діагностували серйозну хворобу.

За особистим життям Ксенії з великим інтересом спостерігає вся Україна. Саме завдяки “Холостячці” Мішина зустріла своє кохання в особі коміка Олександра Еллерта, з яким вони з’їхалися через пару днів після фіналу.

Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерт
Ксенія Мішина обрала Олександра Еллерта

Оскільки в ефір останній випуск реаліті вийшов набагато пізніше, ніж було відзнято, закоханим буквально доводилося ховатися від шанувальників. Вони ніде не з’являлися удвох, навіть в будинок заходили окремо, але тепер пара регулярно демонструє свої почуття на публіці, адже можна більше не ховатися.

Ксенія і Олександр щасливо живуть разом з 8-річним сином зірки серіалу “Кріпосна” Платоном, а дочка Еллерта Еля регулярно буває у них в гостях. Судячи з численних постів Мішиної в Інстаграмі, дітлахи не просто знайшли спільну мову, але і подружилися один з одним.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зі своїми дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зі своїми дітьми

Варто відзначити, що актриса щодня радує підписників новими публікаціями, так само як і її коханий, проте на цей раз вони обидва зв’язалися з фанатами з радісного приводу. Так, у екс-холостячки виявили Ковід-19, тому тепер вона як мінімум два тижні безвилазно проведе вдома. Еллерту теж доведеться ізолюватися:

“Захворіла моя Ксю. Два тижні будемо вдома куражитися”, — повідомив Олександр шанувальникам.

Скриншоты из Инстаграма Александра Эллерта и Ксении Мишиной
Скріншоти з Інстаграма Олександра Еллерта і Ксенії Мішиної

Самопочуття у обох поки що нормальне, проте Ксенія вже встигла втратити смак. Саме зміна сприйняття смаку і запаху або ж повна їх втрата є одними з основних симптомів інфекції.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.