Доля телеведучої Наталії Мосейчук: кар’єра на телевізорі і скандали з її участю

Зараз Наталія Мосейчук відома всім телеглядачам України. З чого починалася її телевізійна кар'єра, яким життєвим принципам телеведуча віддає перевагу?

Як все починалося

Її мрії в молодості були пов’язані не з телебаченням, а з викладанням іноземних мов. Наталя хотіла стати педагогом, як її мама і поступила на факультет іноземних мов Житомирського педагогічного університету.

Наталія Мосейчук на початку кар'єри на ТБ
Наталія Мосейчук на початку кар’єри на ТБ

У студентські роки грошей не вистачало і Наталя шукала можливість підробляти, щоб стати самостійною. Випадково знайшла підробіток на місцевому телебаченні в якості ведучої та журналіста.

Кар’єра на TV – все в твоїх руках

Уже пізніше з’явився інтерес до роботи і визнання. Її життєвий принцип – “все в твоїх руках” і Наталія на своєму прикладі довела його.

Мосейчук була ведучою новин на каналах ЮТАР, п’ятому і з 2006 року на каналі 1 + 1.

У 2003 році вийшла її авторська програма VIP – жінка.

Через три роки виходить в ефір ще одна авторська програма Наталії “Приховане життя”, який розкриває невідомі сторони життя відомих політичних і громадських діячів.

У 2010 році Мосейчук була провідною телемосту Україна – Росія, а з 2016 року Наталя стає ведучою проекту “Право на владу” на каналі 1 + 1.

Наталія Мосейчук в ток-шоу
Наталія Мосейчук в ток-шоу

Завжди серйозна і стримана, Наталя зарекомендувала себе як телеведуча і журналіст, добре розбирається в тонкощах української політики. Вона професійно і впевнено веде діалоги в прямому ефірі з гостями-політиками в студії ТСН.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Робочий графік телеведучої дуже щільний: 5 днів прямих ефірів щотижня, 45 хвилин прямого ефіру щодня і так без перерви кілька років.

Гострі політичні теми, які піднімаються в програмах, часто призводять до загострення пристрастей в студії. Наталія Мосейчук, відстоюючи позицію програми, не раз потрапляла в скандальні ситуації, після яких в мережі з’являлися критика на її адресу і навіть погрози. Їй пропонували навіть користуватися охороною. Але ходити в магазин з охороною не в її правилах.

визнання

Ведуча Наталія Мосейчук
Ведуча Наталія Мосейчук

У 2009 році Наталя була визнана “Людиною року” в номінації “журналіст року в сфері електронних ЗМІ “.

У 2021 році за версією журналу “Новий час” Наталія Мосейчук увійшла в сотню найуспішніших жінок України.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.