Пропозиція в 17 років, бійки, вечеря з президентом: Наталя Могилевська розкрила невідомі факти про себе

Українська естрадна співачка Наталя Могилевська - людина, яка завжди відкрита і добродушна до публіки. Саме тому вона майже нічого не приховує від фанатів.

Але, тим не менше, Наталя не перестає дивувати своїх шанувальників, розкриваючи все нові і нові грані своєї особистості. Напередодні в Інстаграм вона оголосила своєрідний конкурс – жінка написала топ фактів, і запропонувала фанатам вгадати які з них правильні, а які – брехня.

Ось які твердження придумала “про себе ” знаменитість:

1. Я створила “позитивний ” варіант гімну України і зняла відео на пісню

2. Билася в школі;

3. Мені зробили пропозиції руки і серця в 17 років;

4. Одного разу сховалася в туше оленя;

5. Деякий час жила в Харкові;

6. Дуже добре плаваю;

7. Відеоробота «Я танцювала» була знята цільним кадром з використанням єдиної камери;

8. Вмію жонглювати;

9. Мені пропонували співати реп;

10. Зняла перший 3D кліп в Історії Української музики;

11. Вечеряла з Президентом країни.

А як ви думаєте, що з цього правда, а що – ні?
Поки ви думаєте, пропонуємо вам поглянути на те, що ж Наталя Могилевська відповіла сама.

Як виявилося, вона дійсно створила новий позитивний варіант найголовнішої пісні України. Наташа була не дуже спокійною дівчинкою в школі, а іноді навіть забіякою, і навіть билася там. Також вона відмінно плаває і деякий час жила в першій столиці України – Харкові. Її кліп на пісню “Я танцювала ” був знятий за допомогою сучасного прийому – безперервна зйомка.

Якщо ви вдивіться в кліп, зрозумієте – там абсолютно немає склейки.

Також Наталія Могилевська, на подив, володіє навичками жонглювання, прославилася тим, що зняла перший 3D кліп в Історії Української музики і ходила на вечерю з президентом країни. Правда, з яким саме президентом – не уточнюється.

“Мені НЕ робили пропозицію руки і серця в 17 років. Я НЕ ховалася в туші оленя. Мені НЕ пропонували співати реп, тільки важкий рок. Ось вам мої дорогі неправдиві факти з мого життя “, – поділилася переможниця шоу “Танці з зірками “на телеканалі 1 + 1

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.