Куди пропала і як зараз виглядає співачка Катя Лель, яка колись запалювала сцену своїм хітом “Муси-пуси”

Колись Катя Лель була однією з найпопулярніших співачок російської естради, а її пісні "Муси-пуси" и "Мой мармеладный" чулися звідусіль.

Своє сходження по кар’єрних сходах Катя почала в далекому 1994-му. Саме тоді в Москву з Нальчика приїхала талановита 19-річна дівчина на ім’я Катерина Чуприніна, що стала бек-вокалісткою Лева Лещенко. Її зустріч з майбутнім цивільним чоловіком Олександром Волковим, який користувався особливою повагою в шоу-бізнесі, була доленосною.

Катя Лель і Олександр Волков
Катя Лель і Олександр Волков

Чоловік влаштовував гастролі багатьом радянським зіркам, а Катя так йому сподобалася, що він вирішив і їй допомогти підкорити музичний Олімп, зайнявшись її продюсуванням. Так, в нульових Лель випускала хіт за хітом, давала безліч концертів і радувала публіку своїми світськими виходами, однак тривало це недовго.

Катя Лель на сцені
Катя Лель на сцені

Починаючи з 2006-го співачка пропала з поля зору широкої публіки, а все тому, що вони з Волковим розійшлися, як в особистому, так і в професійному плані. Продюсер через суд намагався довести свої права на проект під назвою “Катя Лель”.

Цілих 4 роки тривали судові тяжби. За цей час героїню статті не пускали в радіоефіри і на телеканали, тому її популярність стрімко зійшла нанівець.

Катя Лель
Катя Лель

Нарешті після виснажливого скандалу життя Каті Лель налагодилася. У 2008-му вона вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Кузнєцова, через рік у них народилася дочка Емілія.

Катя Лель з чоловіком і дочкою
Катя Лель з чоловіком і дочкою

Після пологів зірка схудла і повернулася до концертної діяльності, а її на даний момент останній сольний альбом вийшов у 2020-му. Судячи з усього, Каті вдалося знову закохати в себе мільйони слухачів, незважаючи на довге затишшя.

Катя Лель зараз
Катя Лель зараз

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.