Оксана Марченко стала бабусею: у її сина і його дружини народився син – перше фото немовляти Важлива новина

Телеведуча Оксана Марченко повідомила, що у неї народився онук. Фотографію з немовлям зірка опублікувала в своєму Інстаграм-акаунті і зворушливо підписала.

“Дорогі друзі, вчора пізно ввечері у Богдана і Катюші народився чудовий хлопчик! У мене, відповідно, – внук! Ласкаво просимо в світ, Віктор-переможець – так хлопці назвали малюка, на честь дідуся. Від добрих людей приймаю привітання, злих – прохання не писати, щоб ваше зло до вас не повернулося … Слава Богу за все “, – написала Марченко в Інстаграм.

У телеведучої Оксани Марченко народився онук
У телеведучої Оксани Марченко народився онук

Відзначимо, у Оксани Марченко є син Богдан. Однак для Віктора Медведчука це не рідний син, а прийомний.

Пропозиція руки і серця Богдан зробив раніше в цьому році, подарувавши Каті кільце з великим діамантом. Дівчина похвалилася дорогим подарунком від нареченого в своєму інстаграме.

У 2020 році Богдан зіграв весілля разом з обраницею Катериною. Про неї відомо, що вона блогер, модель.

Свою вагітність Катерина Марченко приховувала також старанно, як і інші члени її сім’ї.

Сама Оксана Марченко не любить розповідати про події в своїй родині, але теплими і позитивними звершеннями ділиться з радістю.

До слова, історію свого життя Марченко зараз доносить до аудиторії через свій автобіографічний фільм “Прочанка “, який щотижня виходить на її Ютуб-акаунті.

В останньому фільмі Марченко підняла тему любові, а до цього розповідала, як Всевишній вберіг її від багатьох трагічних подій в житті, і як вона йому за це вдячний.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.