Українка і пакистанець: історія кохання співачки Камалії та мільярдера Захура (Відео)

Напевно ви знаєте приказку "багаті теж плачуть ". Ми часто чуємо її в серіалах або фільмах, і вирішили перевірити на цьому прикладі зірки - так це?

Найбагатша співачка України Камалія може похвалитися короною з конкурсу краси Міс Світу, але і прекрасною сім’єю, над якою вона багато років працює. Співачка Наталя Шмаренкова, саме так звуть Камалію, спростувала стереотипи про те, що багаті теж плачуть.

Камалія показала свої забава на іподромі
Камалія

Вона познайомилася з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром в 2003 році, і вже через два місяці він відвіз її на батьківщину і влаштував весілля, про яку не підозрювала навіть сама наречена.

За словами чоловіка-мільярдера, його підкорила зовнішність і голос 26-річної дівчини

Уже на першому побаченні Захур запропонував співачці жити разом і зізнався в почуттях. Такий натиск її серйозно збентежив.
Давши залицяльникові шанс, Камалія не відразу повірила в щирість його почуттів: через велику кількість подарунків їй здавалося, що він її купує.

Однак з часом Камалія зрозуміла – вона дуже любить Захура, це взаємно. І вона подарувала йому ще й двох прекрасних доньок Арабеллу і Мірабелла.

Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Дорогі подарунки і свій літак

Їх шлюб можна назвати ідеальним, у всякому разі, з боку. А як ви вважаєте, чи не живе чи Камалія в золотій клітці?

Таке припущення нерідко виникало у відданих шанувальників, які ретельно стежать за життям сім’ї.

Камалія нікуди не ходить одна, одягається досить закрито. А натомість Захур її містить і навіть дарує особистий літак. Очевидно, щоб та зайвий раз не з’являлася на публіці.

У всякому разі, правду можуть знати тільки Захур та Камалія, а вони тримають все в найсуворішій таємниці.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.