Дружина телеведучого Григорія Решетника Христина показала, чим вона годує своїх дітей

Семирічний Іван і трирічний Дмитро - старші діти телеведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетника і його дружини Христини.

Минулої осені у них народився ще один молодший малюк, але поки він ще на грудному вигодовуванні, мова про додатковий прикорм не йде. Христина Решетник вирішила поділитися з фанатами тим, чим годує старших синів. Незважаючи на те, що доходи у чоловіка досить високі, на їжу вони багато не витрачаються і для перекусів або сніданків купують звичайні йогурти в супермаркеті.

Христина Решетник зі старшими дітьми стала рекламним обличчям відомого в Україні бренду йогуртів

“Метод, перевірений на власному досвіді, на власних дітях. Читай і залишай свої коментарі. Івану я до 5-ти років не давала цукру. Він їв фрукти, спробував мед, але нам його заборонили, бо він алергік. І я добре пам’ятаю той момент, коли Ванюша – 5 років, і він вперше на Дні народженні у подруги пробує торт. Взяв один шматочок, скривився і відставив тарілку. він досі абсолютно спокійний до солодощів. Цукерки можуть лежати на столі, а він їх навіть не помітить “,

– розповідає Христина.

Зоряна мама зізнається – завжди читає склад продуктів, які дає своїй дитині. І завжди стежить за тим, щоб там не було шкідливого.

“Все-таки харчові переваги формуються з дитинства. Мінімум солі, мінімум цукру чудово позначиться в майбутньому на стан здоров’я дітей. Тому тепер ви розумієте, чому я рада появі нової лінійки йогуртів від “Растишка”, – ділиться Христина.

Вона показала, що у них з Григорієм будинку завжди є запаси йогурту Растишка, які їх дітки дуже люблять. Зоряна мама запевняє – це один з найбільш безпечних продуктів для дитячого раціону.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.