Максим Галкін показав, як Пугачова в обтягуючому плаття дико танцює під пісню Little Big

Напередодні у внучки і хрещениці Алли Борисівни Пугачової Клавдії Земцова був день народження. Сімейство відзначило його з розмахом в одному зі столичних клубів. Галкін показав як.

Природно, Алла Пугачова і Максим Галкін були почесними гостями на святі Клавдії. Максим не зміг встояти, і записував відео зі святкування.

Як видно на ролику, відривалася вся сім’я. Голосно грала музика сучасних виконавців, таких як Клава Кока, Моргенштерн, Літл Біг і інших.

Акцент на відео потрапив на те, як Примадонна в обтягуючому плаття танцює

Судячи з відео, Крістіна Орбакайте влаштувала до дня народження своєї дочки паперову вечірку.

Гості були задоволені. Особливо веселилися Клава, Ліза і Гаррі, які весь вечір танцювали без перестанку.

“Вчора на дні народження Клави було весело всім – і дітям, і дорослим “, – написав “дідусь ” Клавдії Земцова і “вітчим ” Крістіни Орбакайте.

Якщо придивитися, то на відео помітно, що людей досить багато. Оскільки в клубі відпочивала одна з найбагатших родин країни, не дивно, що на вході і виході чергувало багато охорони.

Гаррі Галкін на святі був одягнений в чорний костюм кежуал з білими смужками по боках. Принцеса Ліза приміряла сукню з квітами і розпустила свої локони.

А красуня і іменинниця Клавдія також вирішила дивувати пишністю, і одягла шикарне плаття з квітами. Волосся були накрученнимі і розпущеним.

Судячи з масштабів святкування, батьки заплатили за нього чимало. Але оцінюючи їх фінансовий стан, таке свято не сильно вдарив по їхній кишені.

Ось що пишуть в коментарях до відео:

  • Здорово! Коли атмосфера дружби і добра
  • А чому зірки не замовили?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.