Світлана Лобода вимагає від “свого” пластичного хірурга 187 тисяч доларів за ринопластику

Нещодавно співачка Світлана Лобода потрапила в скандал - якийсь хірург з Узбекистану виклав відео, де нібито робить ринопластику.

Все б нічого, але дівчина дуже схожа на Світлану Лободу, а хірург зазначив в Інстаграм, що це нібито і є співачка. Хоча в той час сама знаменитість перебувала в Москві, і ходила на ефіри з презентацією своєї нової пісні “Рідний “.

Тоді співачка виклала відео, де сказала, що її юристи вже готують звернення до цього хірурга, і йому доведеться готувати гроші, щоб заплатити за спробу пропіаритися і за те, що він збрехав з приводу операції Лободі.

Світлана Лобода має намір стягнути з пластичного хірурга з Узбекистану Донійора Чорієва 172 000 доларів

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Про це сам узбекистанський хірург написав на своїй сторінці в Instagram. Він зазначив аккаунт співачки на одній з фотографій своїх робіт і виклав в Мережу.

У той час хірург уже почав виправдовуватися

Донйор Мавзуна Чорієва - хірург з Узбекистану
Донйор Чорієв – хірург з Узбекистану

Донійор Чорієв висловився, що ніде не говорив, що оперує співачку. Він стверджує, що відзначив її в Інстаграм лише тому, що пацієнтка на відео дуже схожа на відому співачку.

Світлана Лобода заявила, що подасть до суду на хірурга, який прославився на її імені
Світлана Лобода заявила, що подасть до суду на хірурга, який прославився на її імені

Але LOBODA і її юристи налаштовані рішуче – тепер за позначку в Інстаграм хірург з Узбекистану буде змушений заплатити 172 тисячі доларів. Але це лише попередня сума, яку співачка вимагає через суд.

Чи задовольнить феміда цю вимогу – буде відомо лише після того, як засідання відбудеться.

Користувачі мережі розділилися на два табори – одні кажуть, що Донійор Мавзуна Чорієва хотів прославитися шляхом обману, тому повинен понести покарання. А інші кажуть, що Лобода на нього “накинулася ” і вимагати гроші за позначку в Інстаграм – це неправильно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.