Хто пише нові пісні Насті Каменських і чому вони розривають хіт-паради? Без Потапа нікуди

Нещодавно вийшла нова пісня Насті Каменських "Девочки рулят", яка очолила хіт-паради, а кліп зібрав мільйони переглядів. З чим же пов'язаний такий шалений успіх?

Раніше в дуеті Потап і Настя нові пісні писав Потапенко, але це не єдине, що стало запорукою їх швидкозростаючої популярністю в шоу-бізнесі:

“Велику роль зіграли чітко сформульовані продюсерські завдання, ретельний підбір репертуару, правильний час випуску синглів. Композицію “Не пара” я написав за 3-4 роки до її випуску, “Почему молчишь” переписував роки півтора. На момент створення дуету “Потап і Настя” у мене був величезний запас пісень, які чекали свого часу і в потрібний час успішно вистрілили”, — розповідав Олексій.

Дует Потап і Настя
Дует Потап і Настя

Незважаючи на величезну любов публіки, у 2017-му артисти офіційно поставили на паузу спільну музичну кар’єру і Настя стала самостійною співачкою. Зірка поставила собі за мету отримати найпрестижнішу в світі музичну премію Греммі, до якої йде семимильними кроками.

На рахунку виконавиці три сольні альбоми, причому на різних мовах, включаючи англійську та іспанську, тому чи не кожну нову пісню Каменських можна почути далеко за межами України. Вона вже встигла завоювати любов американських слухачів.

Настя Каменських
Настя Каменських

З останніх оновлень репертуару публіка NK тепло прийняла чуттєву композицію “Почуття”, тоді як абсолютно протилежний йому хіт “Девочки рулят” зібрав неоднозначні відгуки.

Проте, уваги ці роботи отримали багато, а в їх створенні безпосередню участь брав і чоловік артистки Потап. Втім, він фактично виконує ті ж функції, що і за часів дуету — продюсує молодих виконавців, включаючи кохану дружину.

Настя Каменських на сцені
Настя Каменських на сцені

Потапенко без сумнівів знає, чим підкупити аудиторію, адже він професіонал своєї справи, тому зовсім не дивно, що нові пісні Насті Каменських очолюють хіт-паради, чому можуть позаздрити десятки колег співачки по сцені.

Як не можна краще підтверджує це кількість переглядів останнього кліпу Каменських — з моменту його презентації пройшов всього тиждень, а його вже подивилися майже 2,5 мільйона глядачів. Вражає, чи не так?

Кадр з кліпу Насті Каменських на пісню Дівчата рулять
Кадр з кліпу Насті Каменських на пісню Девочки рулят

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.