Мінливості долі онкохворої Анастасії Заворотнюк, якій виповнилося 50: як йде лікування і як вона живе зараз

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка зараз відчайдушно бореться з онкологією, 3 квітня 2020-го святкує 50-річний ювілей.

Більше року тому преса приголомшила публіку статтями про те, що виконавиця ролі усіма улюбленої няні Віки в телесеріалі “Моя прекрасна няня” тяжко хвора. Рак головного мозку Анастасії діагностували після народження молодшої дочки Міли, коли їй було 47 років.

Такий діагноз морально може зламати кожного. Проте, зірка та її рідні всіма силами намагаються протистояти недузі, а величезна армія шанувальників із завмиранням серця стежить за новинами про здоров’я артистки і бажає їй якомога швидше одужати.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Третє весілля і таємні пологи

Після двох невдалих шлюбів з Олафом Шварцкопфом і Дмитром Стрюковим Заворотнюк знайшла щастя в особі фігуриста Петра Чернишова. Через десять років спільного життя у пари народилася довгоочікувана дочка, яку назвали Мілою. Вагітність дружини ретельно приховували протягом усього терміну, як і звістку про появу малятка на світло.

Анастасія Заворотнюк з чоловіком Петром Чернишовим та донькою Мілою
Анастасія Заворотнюк з чоловіком Петром Чернишовим та донькою Мілою

Удари долі

Протягом останніх років доля дає Анастасії один удар за іншим, а почалося все в жовтні 2014-го, коли після тривалої і важкої хвороби помер її улюблений батько Юрій Андрійович. Лише через два дні після смерті батька Заворотнюк з життя пішов і батько її чоловіка Петра Чернишова Андрій Петрович.

Анастасія Заворотнюк з батьками і чоловіком
Анастасія Заворотнюк з батьками і чоловіком

Наступною подією, яка потрясла артистку, стала смерть її старшого брата Святослава від перитоніту на початку 2018-го. Йому було 52. Всього за 4 роки героїня статті втратила найближчих людей, а тепер злий рок у вигляді гліобластоми (точний діагноз) вразив і її саму.

Як зараз живе Анастасія Заворотнюк

Рідні та друзі онкохворої актриси ніяк не коментують її здоров’я, але відомо, що знаменита пацієнтка проходить експериментальну імунну терапію.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

За словами завідувача лабораторії, де винайшли ліки для Анастасії, Петра Чумакова, у неї все не так погано, як це зазвичай буває в подібних випадках:

“Як правило, з таким діагнозом ситуація розвивається в гіршу сторону дуже динамічно. А Заворотнюк бореться вже два роки, і у неї хороша тенденція”, — наводить слова Чумакова КП.

А якщо хочете дізнатися, чи повернеться актриса в кіно, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.