(Відео) Син Алли Пугачової Гаррі Галкін захопив своїм талантом фотографа: зірки вже вишикувалися в чергу

Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна не перестають дивувати шанувальників своїми талантами. На цей раз увагу публіки привернув Гаррі.

Ця зіркова родина є прикладом для багатьох, адже крізь роки різниці у віці та роки разом Алла Борисівна і Максим продовжують демонструвати справжню сімейну ідилію. Щасливе подружжя виховує чудових дітей Лізу і Гаррі, які розвинені не по роках.

Максим Галкін з Лізою і Гаррі
Максим Галкін з Лізою та Гаррі

Дуже часто на фанатських сторінках в соцмережах з’являються відео, на яких брат з сестрою співають, танцюють, малюють і не тільки. Судячи з нового поста Максима Галкіна в Інстаграмі, захоплення їхніх дітей не обмежуються одними лише піснями і танцями.

“У Гаррі нове захоплення — він тепер фотограф. До речі, фотки виходять гарні!”, — написав гуморист.

До них в гості прийшли подружки Лізи та Гаррі — сусідка по селу Стеша зі своєю сестричкою Катрусею. З огляду на те, що користувачі мережі часто цікавляться, чи спілкуються двійнята з іншими дітьми, сумнівів у цьому не залишилося.

Ліза і Гаррі Галкін зобразили фанатів своєї тата і просили сфотографуватися
Ліза і Гаррі Галкіни

Як доказ чоловік Примадонни виклав відео, де їх син діловито керує сестрою і подружками, влаштувавши фотосесію в замку. Фотограф-Гаррі підказував моделям, як позувати і як розташуватися в кадрі.

Коментатори відзначили, що фотографії дійсно виходять хороші, так що відбою від клієнтів у хлопчика не буде. І це правда, адже бажаючих стати моделями у початківця-маестро виявилося чимало, причому навіть серед зірок.

Комментарии под видео
Коментарі під відео

А більше цікавого про замок, де проходила фотосесія і де живе все сімейство Галкіних, дивіться нижче:

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.