Максим Галкін знову поїхав на гастролі: як звичайна людина прокотився на громадському транспорті (Фото)

Чоловік Алли Борисівни Пугачової Максим Галкін увірвався в гастрольні тури. Після тривалого карантину він нарешті має можливість виступати.

Цією можливістю він активно користується, і кожні кілька днів сповіщає в своєму Інстаграм про те, що він кудись їде. Як виявилося, подорожує іменитий комік не так на своєму літаку, а на громадському транспорті.

Так, Максим Галкін в Інстаграм, в розділ “Історії” виклав відео, де він готується до посадки на поїзд і стоїть на вокзалі. На подив, до нього не підбігли натовпу фанаток і не стали просити автограф. Мабуть, це вже було пізніше час, і на вокзалі було не так багато людей.

Максим Галкін відправився на гастролі
Максим Галкін відправився на гастролі

До слова, у своєму відео Максим також розповів, що у співачки і артистки Лариси Доліної з’явився свій офіційний Інстаграм-профіль, де шанувальники тепер зможуть дізнаватися новини про життя улюбленої зірки.

Нагадаємо, 44-річний пародист, гуморист і блогер Максим Галкін і 71-річна Примадонна Алла Пугачова виховують двох спільних дітей. На даний момент близнюкам Лізі і Гаррі виповнилося сім років. Зоряні батьки час від часу публікують кадри зі своїми спадкоємцями, показують як ті розвиваються, вчаться, проводять час вдома.

Особливо часто хвалиться успіхами доньки і сина і ділиться кумедними відео з ними ведучий. Так, сьогодні Галкін розповів про нове захоплення Гаррі.

Фанатам також було дуже цікаво зазирнути в будинок до своїх кумирів. Як же живуть найбагатші артисти Росії? Як виявилося, нескромно. Мармурова підлога, величезні кришталеві люстри, особистий ліфт, величезна дерев’яна драбина з вирізаними візерунками ручної роботи і підлогу у вигляді шахової дошки. Обійшлося все це сім’ї в кругленьку суму. Що ще є в цьому приголомшливому палаці?

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.