Світлана Лобода показала, з чим бавиться в ліжку: твердий і довгастий … кубок!

Співачка Світлана Лобода має чимало звань і нагороджень, якими пишається. Їх вона отримала за свою творчу діяльність в різних країнах.

Напередодні вона похвалилася одним зі своїх улюблених кубків, який зберігає зі знакового заходу. Цікаво, що вона показала фото, де цей кубок лежить поруч з нею на подушку – не вже то співачка з ним і спить?

“Вперше я зустріла вручення премії« ЖАРА music awards »лежачи в ліжку. Тому особливо приємна Ваша любов і Ваше прізнаніе.Что може бути краще для якнайшвидшого одужання, ніж позитивні емоції? Спасибі всім глядачам телеканалу «ЖАРА» @zharatv за високу оцінку нашої роботи, засновнику премії-Еміну Агаларова @eminofficial і її душі і діючої сіле- Олені Боске @helenboska за те свято, яке Ви даруєте щороку і за те, що премія «ЖАРА »вручається навіть тим артистам, хто не зміг прийти, але кого вибрав глядач. Мені дуже шкода, що ми не змогли показати номер, який так довго готували для вас, але впевнена, що попереду нас чекають найяскравіші прем’єри і незабутні зустрічі “, – написала Світлана Лобода.

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода представила свій новий кліп на пісню “Рідний”. Вже після цього співачка потрапила в невеликий конфлікт – якийсь хірург з Узбекистану намагався прославитися на імені співачки.

Він виклав відео, де робить якійсь дівчині ринопластику. Дівчина була дуже схожа на співачку Лободу, тому хірург зазначив її в Інстаграм. Юристи Лободи розцінили це трохи інакше, і тепер вимагають з нього 187 тисяч доларів моральної компенсації.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.