Тіну Кароль розкритикували за нову пісню: “Чорти що”, “Раніше було краще”, “Все гірше і гірше”

Відома українська співачка Тіна Кароль випустила довгоочікуваний новий альбом, в якому представила слухачам абсолютно нову творчість.

З настанням весни і тепла завжди хочеться змін. Тіна Кароль не стала винятком і показала своій армії фанатів нову себе альбомом під назвою “Красиво”. Назви його пісень “Скандал”, “Это любовь”, “Хороший парень” та інші звучать немов натяк на появу в життя поп-діви коханого чоловіка.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Звичайно, ним публіка вважає молдавського мачо Дана Балана, таємний роман з яким почався з тих пір, як він приєднався до команди тренерів вокального шоу “Голос країни”. Розкривати всі карти потенційна парочка не поспішає, чим тільки підігріває інтригу.

Треба сказати, що зміна звичного творчого амплуа Тіни Кароль припала до смаку далеко не всім, про що говорить безліч незадоволених коментарів в соціальних мережах.

Так, в Інстаграмі зірки з’явився фрагмент кліпу на пісню “Любовники”, що викликав досить бурхливу реакцію серед підписників:

  • “З такими вокальними можливостями співати таке… Коли ж будуть хіти?”;
  • “Все гірше і гірше”;
  • “Що за маячня? Які коханці? Що до чого?”;
  • “Раніше було краще”;
  • “Чорти що”;
  • “Красивим тілом закрила безглузду пісню, хоч так!”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Втім, не меншій кількості людей новий хіт Тіни Кароль сподобався, але в цілому відгуки неоднозначні.

Сама знаменитість раніше розповідала, що для неї настав час так званого ребрендингу, хоча і дався він їй не просто:

“Начебто є вже образ сталий, це зрозуміло. І для мене піти далі, як співається в одній з пісень, і побачити більше було викликом”.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.