Близькі онкохворої Анастасії Заворотнюк розкрили нові подробиці її стану: “Долає одне за іншим”

Півтора роки тому стало відомо, що Анастасія Заворотнюк хвора на рак. На зв'язок з колегами вона не виходить, але нарешті з'явилися нові подробиці її стану.

У програмі “Нові російські сенсації” на телеканалі НТВ близькі друзі онкохворої актриси поділилися новинами про її здоров’я. Як вважає подруга “прекрасної няні” Наталія Бондарчук, с прошедшим п’ятдесятиріччям зірку вітати в обставинах, що склалися, ні до чого, краще дочекатися її поправки:

“Я її привітаю, коли все це буде позаду. А я вірю в це, тому що Настя не дає згоди на догляд. Вона долає одне за іншим”, — підкреслила Наталія.

До речі, 50 років Заворотнюк виповнилося в суботу 3 квітня. За словами Бондарчук, бойовий настрій артистки підтримує все її оточення — чоловік, діти та лікарі.

Наталія Бондарчук та Анастасія Заворотнюк
Наталія Бондарчук та Анастасія Заворотнюк

Також з рідними Анастасії близько спілкується зірка балету Микола Цискарідзе, тому про її захворюванні він знає більше за інших — навіть те, чого знати не слід. При цьому він вважає, що деякі речі вже точно не повинні стати надбанням громадськості:

“Я настільки радий, що якісь деталі не спливли. Слава Богу, немає нічого, до чого люди можуть прикопатися”, — сказав Микола, після чого подякував сім’ї актриси, а також санітаркам, які зберігають мовчання про реальний стан справ.

Микола Ціскрідзе і Анастасія Заворотнюк
Микола Ціскрідзе і Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку, яка називається гліобластомою. Такий же діагноз був і у співачки Жанни Фріске, причому вони обидві захворіли незабаром після пологів.

З якими ще бідами довелося зіткнутися зірці серіалу “Моя прекрасна няня”, дивіться нижче:

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.