Хореограф Олена Шоптенко вперше заговорила про свої біди: не ідеальне життя

Відома хореограф, танцівниця і учасниця проекту "Танці з зірками " Олена Шоптенко також веде свій особистий блог у соціальній мережі Instagram.

У ньому знаменитість часто ділиться фотографіями, але майже не розповідає про особисте, або про те, що може турбувати до глибини душі. Однак зараз вона вирішила перервати мовчання, і поговорила про особисті проблеми, а точніше про біди.

“Звинувачуючи когось у своїх бідах, ми наділяємо його владою. Почувши одного разу цю фразу, мені відразу стало зрозуміло що дійсно означає« брати на себе відповідальність ». Звинувачення кого-то или что-то в своїх невдачах призводить до безвідповідальності і, в свою чергу, до бездіяльності. Це і є втрата влади над своїм життям, в моєму розумінні “,

– відверто телезірка.

І також на особистому прикладі пояснює, що відбувається з нею в таких випадках, і якими правилами зірка керується.

“І коли я стикаюся з собою в такому стані, то застосовую 2 правила, які допомагають мені« включитися »: Ніхто нікому нічого не винен. Варто просто це засвоїти і змиритися. Бути відповідальним – означає дати найкращу відповідь. Варто задуматися про найконструктивнішою своєї реакції на ситуацію, що виникла, а ще краще – постаратися винести з неї вигоду “,

– каже близька подруга Олега Винника, заміжня телезірка Олена Шоптенко.

“Таким чином, якщо кіт напаскудив в мої тапки, то, по-перше, їх варто було прибрати в шафу, а, по-друге, це черговий доказ того, що його пора каструвати. Адже як приємно усвідомлювати, що беручи відповідальність за свої дії, знаходиш можливість управляти своїм життям, як хочеш і вважаєш за потрібне “,

– резюмувала телезірка.

Нагадаємо, Олена Шоптенко – переможниця одного з сезонів проекту “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1. У 2020 році вона була дискваліфікована з проекту разом з Олегом Винником через те, що вони занадто довго хворіли. У обох був діагноз Ковід-19.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.