Третій зайвий: Настя Каменських зізналася, хто ще живе в їх з Потапом будинку

Співачка NK, яка недавно випустила трек "Дівчата рулять " дала ексклюзивне інтерв'ю програмі ЖВЛ на каналі 1 + 1. Там вона розповіла про особисте.

Зокрема, головною темою програми стала жіноча дружба – чи буває вона? Настя Каменських переконана – буває. Проте жіноча дружба, як і чоловіча, чи не вічна – в певний момент шляху людей можуть розійтися. На її думку, це і не добре, і не погано – просто так буває.

Настя Каменських розповідає, що її давньою подругою дитинства була екс-віагрянка Єва Бушміна

Єва Бушміна
Єва Бушміна

Проте одного разу шляху красунь розійшлися. Що саме стало причиною, NK замовчує, мабуть, трапився якийсь неприємний конфуз.

Зараз Настя Каменських спілкується з зовсім іншими людьми, і у неї, звичайно ж, є найкраща подружка

Про це співачка ексклюзивно розповіла ЖВЛ.

Як виявилося, її публіка чудово знає – це дружина Позитиву, екс учасника групи “Время и стекло “. Звуть дівчину Анна Завгородня.

Настя розповіла, що познайомилися вони ще до утворення дуету “Время и стекло “, коли Позитив, він же Олексій Завгородній, ще не був такий популярний.

Перший випуск влоги Насті Каменської - в гостях Анна Завгородня
Перший випуск влоги Насті Каменської – в гостях Анна Завгородня
Анна Завгородня в яскраво-червоній сукні прийшла не випадково
Анна Завгородня в яскраво-червоній сукні

З’ясувалося, що перший час Анна Завгородня не хотіла дружити з Настею Каменських, і навіть ревнувала чоловіка до неї. Однак приблизно через рік напруженої спілкування між ними з’явилася жіноча дружба, яка триває досі.

“Звичайно, Анечка у нас живе. У вихідні вона у нас залишається, і мій Льоша (Потап, – ред) взагалі не проти. Він теж її любить, ми всі її любимо “,

– зізнається співачка Настя Каменських.

І не дивно, що між Анею Завгородній і NK така дружба – вони проводять разом дуже багато часу, організовують свята, дні народження і дівич-вечори.

Настя зізнається – Аня – це один з тих людей, хто опиняється ближче всіх в складних ситуаціях.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.