Рідні місця Вєрки Сердючки: де народився і виріс Андрій Данилко, який з убогості пробився в зірки

Популярність принесла Андрію Данилку кошти і можливості для життя в самому центрі столиці, а ось народився і виріс він далеко не в розкоші.

Вся Україна знає Андрія Данилка за його альтер-его заводної провідниці Вєрки Сердючки, але колись він був нікому не відомим хлопцем з невеликого села Клименки, що в Полтавській області.

Село Клименки, звідки родом Данилко
Село Клименки, звідки родом Данилко

Народився він в малозабезпеченій сім’ї, де крім нього був ще одна дитина — старша сестра Галина. Батько майбутнього артиста естради, Михайло Семенович, працював водієм і рано пішов з життя від раку легенів, Андрію тоді було всього 7 років.

Андрій Данилко в дитинстві
Андрій Данилко в дитинстві
Андрій Данилко в дитинстві
Андрій Данилко в дитинстві

Звичайно, що тягар відповідальності за утримання сім’ї та виховання дітей лягло на тендітні плечі матері. Щоб зводити кінці з кінцями, жінка працювала на заводі в 2, а то і в 3 зміни, аби дочка з сином ні в чому не мали потреби.

Мама Андрія Данилко так і живе в Клименках
Мама Андрія Данилко так і живе в Клименках

Поки мати була зайнята роботою, Данилко намагався розважатися, як міг. Так, у фільмі “Судді-Х. Невідомі факти”, який вийшов після прем’єри восьмого сезону “Х-Фактора”, Андрій розповів, як проводив час на дозвіллі:

“Якщо б ви побачили, де я жив… Там навіть кухні не було. Загальний туалет у дворі, труять цих щурів. І ось улюблена гра наша, як ви думаєте? Похорон, звичайно. Забираємо щурів, значить, я йду, а Наташа Петрушенко [подруга дитинства] ходить квіти кидає попереду. Господи, Боже… Це кому розповісти… Щур коли народився, і уявити не міг, що так помпезно буде йти з мирського життя. Тобто його проводжали, як ніби він наш родич”, — зі сміхом згадував артист.

Андрей Данилко в фильме Судьи-Х. Неизвестные факты
Андрій Данилко в фільмі Судді-Х. Невідомі факти

Цікаво, що в звичайному житті Данилко скромна людина, ось і в дитинстві він був закритою і навіть складною дитиною, навчався він теж погано. Втім, “Вєрка Сердючка” про це не шкодує:

“Можна не мати вищої освіти, але мати стержень і бажання зробити в цьому житті щось по-справжньому вартісне. Ось це набагато важливіше”, — розповідав Андрій в одному з давніх інтерв’ю.

Як, де і з ким зараз живе головна зірка нульових, дивіться нижче:

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".