DZIDZIO заспівав “Молитву” оперним голосом у храмі

Співак DZIDZIO здивував українських слухачів оперним виконанням пісні "Молитва". Кліп був знятий у стінах Софіївського собору.

Український співак DZIDZIO (Михайло Хома) здивував своїх співвітчизників нової музичної роботою.

Слухачі звикли до жартівливих текстів і веселих мажорних мелодій. Але цього разу співак показав слухачам абсолютно іншу сторону свого таланту.

Разом з Молодіжним симфонічним оркестром DZIDZIO записав “Духовний Гімн України” на слова “Боже великий, єдиний” ( “Молитва за Україну”) Олександра Кониського.

Цей проект Михайло Хома планував більше року. У 2019-тому артист працював над записом Гімну України, який він виконав на стадіоні перед футбольним матчем Україна-Литва. Тоді ж і з’явилася ідея про створення “Молитви за Україну”.

“У процесі підготовки до проекту “Державний Гімн України” в певний момент я зрозумів, що повинен обов’язково записати і “Духовний Гімн України”. У нас склалася чудова команда разом з молодими талановитими музикантами зі всієї України і молитву” Боже великий, єдиний … “вони виконували разом зі мною вперше”, — розповів DZIDZIO.

Основною локацією для зйомки кліпу на пісню “Молитва” стало священне місце для українців — Софіївський собор (Софія Київська).

Кадр из клипа "Молитва" DZIDZIO
Кадр з кліпу “Молитва” DZIDZIO

Робота над створенням “Молитви” завершилася в особливий день — на Благовіщення.

Шанувальники дуже тепло сприйняли новий образ раніше комічного виконавця. Вони вражені вокальним талантом і щирістю співака.

“Михайло!Навіщо ховати такий голос під маскою Дзідзьо?.Ти неймовірний.Саме таке виконання бракує у нашому телепросторі. Дякуємо!Чекаємо більше !До речі,гімн ти співаєш найкраще в Україні!”, — пишуть глядачі в коментарях під відео.

Відзначимо, що за першу добу відео на пісню “Молитва” набрало майже мільйон переглядів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.