Як Насті Каменських вдалося позбутися 20 кг і прибрати живіт? Не повірите, поки не побачите ці фото

Якщо ви стежите за творчістю співачки Насті Каменських, то напевно знаєте, що на самому початку кар'єри у неї були дуже пишні форми, з якими та боролася.

Зараз, коли NK – це вже не просто зірка, а цілий бренд, їй катастрофічно важливо мати гарний вигляд. Тому вона доклала чимало зусиль для того, щоб привести своє тіло в форму і блищати осиною талією.

Настя Каменських на початку кар'єри
Настя Каменських на початку кар’єри
Настя Каменських на початку кар'єри
Настя Каменських на початку кар’єри

Тепер дружина Потапа абсолютно точно знає як прибрати зайві боки і зробити підтягнуті сідниці

Співачка веде свій блог в Ютуб, де розповідає про свої секрети краси. Зокрема, ось що вона радить:

Ранкові вправи

Настя Каменських
Настя Каменських

Так, NK каже, що, якщо ви будете тренуватися або хоча б бігати вранці, то ваш організм буде витривалий, загартований, готовий до навантажень і перестроювання для схуднення. А ще – це відмінний спосіб дисциплінувати себе і зробити собі режим.

Регулярність

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Якщо ви почали – не закидати. Складно займатися кожен день? Займайтеся хоча б через день або два через два. Головне – щоб ваше тіло звикло до регулярних навантажень. Тоді вам і морально, і фізично буде легко до них повертатися.

Правильне харчування

Настя Каменських спорт
Настя Каменських спорт

Скільки б ви не приділяли часу спорту і навантажень, 80% вашого успіху в схудненні, за порадою Каменських, це правильне харчування. Раціон повинен бути збалансований. З нього випливає повністю виключити випічку, цукерки і торти, смажену на олії їжу. Все натуральне, корисне, і максимально прості продукти. Якщо хочете солодкого – дозвольте собі справжній шоколад (не менше 75% какао).

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.