Тіна Кароль в новому кліпі з’явилася в образі хлопця і зачитала реп: “Ні сліду від минулої Тіни “

Популярна українська співачка Тіна Кароль презентувала новий кліп на пісню «Хороший хлопець», де з'явилася в незвичному для себе образі.

Нещодавно поп-діва Тіна Кароль випустила довгоочікуваний новий альбом під назвою “Красиво”, в якому представила слухачам абсолютно нову творчість. За словами Тіни, її новий альбом покаже її зовсім в іншому амплуа – вольової і сильної жінки.

Новий альбом Тіни Кароль
Новий альбом Тіни Кароль

Сьогодні, 9 квітня, Тіна Кароль презентувала кліп на пісню з нового альбому “Хороший хлопець”. У цій відеороботі Тіна з’явилася в абсолютно незвичному для себе образі. Завжди жіночна і ніжна співачка перетворилася в хлопця. У відео артистка з’явилася в спортивному сірому костюмі і помаранчевої Балаклаві. Тіна танцювала хіп-хоп, а родзинкою ролика став несподіваний поцілунок. Однак варто зазначити, що в ролику присутня тільки Кароль.

Кадри з кліпу "Хороший хлопець"
Кадри з кліпу “Хороший хлопець”

Крім цього Тіна в середині пісні зачитала реп, що стало справжньою несподіванкою.

Багатомільйонна армія шанувальників прийшла в захват, але багато хто відзначив, що дуже незвично бачити Тіну в такому образі.

“Незвично, але цікаво”, “Боже, НУ ЦЕ Ж РОЗРИВІ ВСІХ звичний спосіб”, “Якщо чесно так дивно бачити Тіну в чомусь іншому окрім жіночних суконь”, “Тіна Григорівна в Балаклаві це звичайно … цікаво”, ” Боже, я зараз правда бачу таку Тіну? Це шоооооок і бомба одночасно “,” І не сліду від минулого Тіни, жінка загадка, боюся уявити, що чекає далі “- пишуть коментатори.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.