Куди пропав Валерій Меладзе і чому його вагітна дружина всюди з’являється без нього?

Альбіна Джанабаєва вагітна, і це, безумовно, хороша новина для її шанувальників. Тільки от є дещо, що їх дуже турбує.

Співачка і екс-віагрянка досить часто викладає фотографії зі своїм вже не маленьким животом. А ось її чоловік Валерій Меладзе чомусь не поруч. Шанувальники стривожені – вони вже починають питати в коментарях куди ж пропав зоряний тато?

41-річна Альбіна Джанабаєва і 55-річний Валерій Меладзе виховують двох синів – 17-річного Костянтина і шестирічного Луку

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зі своїм старшим сином Костею
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зі своїм старшим сином Костею

Альбіна вагітна вже третьою дитиною. Тому вона абсолютно точно знає про те, як правильно поводитися з дітьми. Однак дітям все одно потрібно обоє батьків.

Зараз прихильники все рідше стали бачити Меладзе-молодшого і Джанабаєву разом. Фанати навіть почали говорити про їх розбрат або навіть розлучення. Однак самі зірки або їх представники поки конкретної інформації з цього приводу не подавали. Тому публіці залишається тільки здогадуватися з якої ж причини зоряний татко уникає появи разом з коханою дружиною на фотографіях.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

В одному з недавніх інтерв’ю Джанабаєва розповіла, як її діти сприйняли новину про швидку появу на світ малюка.

За словами колишньої учасниці жіночого музичного колективу Костянтина Меладзе “Віа Гра ” Альбіни, хлопчиків вагітність мами дуже порадувала. Особливо багато емоцій майбутня дитина викликав у маленького сина Луки.

“Лука зараз в тому віці, коли діти мріють про поповнення в родині, тому для нього це була дуже радісна подія “, – поділилася знаменитість.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Що стосується Костянтина, хлопчик бачить в народженні ще одного брата чи сестри в першу чергу додаткову відповідальність. Стать дитини телезірка поки що приховує. Однак фанати сподіваються, що скоро вона проведе гендер-вечірку і оголосив стать майбутньої спадкоємця або спадкоємиці Валерія Меладзе.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.