У цьому році йому було б 50: пам’ятайте Владислава Галкіна з серіалу “Далекобійники”?

Він - один з найулюбленіших акторів. Однак тепер про нього говорять в минулому часі.

Минуло вже більше 10 років з моменту смерті, а фанати досі не можуть прийти до тями. Владислава Галкіна не стало 25 лютого 2010 року. Однак в пам’яті відданих шанувальників залишилися уривки з його легендарних ролей. Цього року Галкіну могло б виповнитися 50 років. І, якби не той фатальний день, він би подарував світові ще десяток прекрасних кінофільмів. Згадаймо цікаві факти про цю людину.

Біографія Владислава Галкіна

Владислав Галкін
Владислав Галкін

Сам він народився в 1971 році в Ленінграді. Владислава виховувала мама, бабуся і вітчим.

Саме бабуся, яку звали Валентина Миколаївна, першою розгледіла у внукові талант і перспективи. Коли тому було всього 9 років, записала його на кінопроби. Так маленький Владик Галкін отримав роль в кінострічці “Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна “.

Вітчим, якого Владислав довгий час не приймав в сім’ю, також підтримав пасинка. Після прем’єри фільму всі були вражені майстерною грою перспективного майбутнього актора.

Борис Галкін був вражений грою пасинка і висловився після прем’єри:

“Знаєш, Владюха, ти будеш дуже хорошим артистом “. Юнак перепитав: “Це правда? ” – “Абсолютна правда “. – “Дякую тату”.

Владислав Галкін
Владислав Галкін

Фільмографія Галкіна була досить різноманітною. За свої роки він встиг прославитися в картинах “Далекобійники “, “Майстер і Маргарита “, “Спецназ “, “Котовський “, “Ворошиловський стрілок ” та інших.

Як не стало Владислава Галкіна?

У 2010 році стало відомо, що у відомого актора почалися проблеми зі здоров’ям.

У січні Галкін потрапив до лікарні через загострення запалення підшлункової залози. За словами рідних, після виписки з медустанови він дотримувався дієти і відмовився від алкоголю, до якого звик останнім часом.

25 лютого 2010 року його не стало. Помер Галкін у власній квартирі. Один.

Він довго не виходив на зв’язок, тому про смерть дізналися не відразу.

Рятувальники, які прибули в квартиру артиста за викликом рідних, лише зламали двері і констатували смерть.

Точна дата, до слова, так і залишилася загадкою. Одні стверджували, що на момент злому дверей він вже був мертвий два дні, інші називали цифру – три дня. Проте, офіційно датою смерті визнано 25 лютого.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.