Анастасія Приходько стала мамою втретє: приховувала вагітність і таємно народила

Анастасія Приходько приховувала свою вагітність і таємно народила. Співачка стала мамою втретє.

Українська співачка Анастасія Приходько, будучи в положенні, брала участь в розважальному шоу “Маска” та телеканалі “Україна”. Артистка була в костюмі Бабки, який відмінно приховував особливості її фігури. З кожним ефіром телеглядачі спостерігали зміни таємничої Бабки – почав з’являтися живіт.

Анастасія Приходько в костюмі Бабки
Анастасія Приходько в костюмі Бабки

Однак було не зрозуміло, це задумка шоу або ж реальна вагітність виконавиці? Після того, як з таємничої Бабки зняли маску і стало відомо, що це Анастасія Приходько до співачки надійшло багато питань з приводу її положення. В ефірі шоу Настя сказала, що це дуже особисте і вона не буде відповідати на це питання. А пізніше вона зняла відео в Інстаграм, де заявила, що не вагітна і навіть показала плоский живіт. Як виявилося, на момент зняття відео співачка вже народила малюка.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

В пост-шоу програми “Маска” Настя Приходько все таки зізналася, що стала мамою втретє. При цьому співачка не назвала стать дитини і не сказала дату його народження.

«Я стала мамою втретє. Я відмовилася від усіх своїх директорів, тому що саме чоловік поїхав на підписання контракту. Саме Олександр (чоловік Анастасії Приходько) знаходився поруч під час всього знімального процесу. Ми намагалися приховати, як могли, але термін був дуже великий », – розповіла співачка.

Нагадаємо, Анастасія Приходько заміжня і виховує двох дітей: 11-річну дочку Нану і п’ятирічного сина Гордія.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!