Оля Полякова з донькою Машею жорстко посміялися над Ольгою Фреймут і висміяли її за уроки етикету

Співачка Оля Полякова разом з дочкою Машею спародіювали Олю Фреймут.

Як відомо, телеведуча Ольга Фреймут позиціонує себе як знавець етикету, тому нерідко викладає корисні поради до себе в Інстаграм-блог.

Суперблондинка Оля Полякова вирішила спародіювати головного ревізора країни і зняла відео в манері Фреймут. Головну роль в ролику виконала 16-річна Маша Полякова, а виконавиця хіта “Шльопки” озвучувала відео.

Спочатку Оля з донькою в жартівливій формі показали, як правильно їсти зелений борщ, а в наступному відео – як правильно пити пиво.

Полякова з донькою спародіювали Олю Фреймут: скріншот Інстаграм-сторіз
Полякова з донькою спародіювали Олю Фреймут: скріншот Інстаграм-сторіз

Варто відзначити, що Оля Полякова через необдумані вирази часто потрапляє в скандальні історії. За останні пару місяців вона кілька разів була героїнею великих публічних скандалів. І в трьох ситуаціях вона образила своїх колег по сцені. Примітно, що за таку фривольну поведінку деякі артистки образилися на Олю Полякову, і їй навіть довелося вибачатися. Найбільше чули про скандал Полякової з Тіною Кароль.

Полякова розповіла про стосунки з Тіною Кароль після публічного скандалу
Полякова образила Тіну Кароль

В одному з ефірів шоу “Маска” на телеканалі “Україна” Оля Полякова назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею на похороні”. Пізніше Полякова вибачилася перед Кароль, пояснивши, що мала на увазі не особисту трагедію артистки пов’язану з втратою чоловіка, а її сумний репертуар. Однак Тіна сприйняла цю образу як особисту, і стримано відповіла Олі Поляковій – сказала, що по своєму чоловікові вона буде плакати все життя.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.