Паска від Марії Бурмаки: співачка поділилася власним рецептом

Українська співачка Марія Бурмака пропонує усім охочим спробувати її улюблену сирну паску і ділиться своїм ексклюзивним рецептом.

Цього року, як і всі православні по всьому світу, 19 квітня Марія Бурмака не піде до церкви, а святкуватиме Великий день Воскресіння Господнього вдома на карантині.

Звати гостей додому співачка теж не планує, хоча має традицію відзначати Великдень у колі родичів і друзів. Готувати багато всього теж не збирається — не для кого, на жаль. Але без традиційної страви, святкової паски, не обійдеться. Бурмака має свій улюблений рецепт сирної паски, яким радо ділиться з друзями і шанувальниками.

Мария Бурмака
Марія Бурмака

“Цього року не буду готувати багато, тому що гостей не буде”. Зроблю сирну паску, як минулого року. Люблю її, тому що вона — легка і смачна. З дріжджовим тістом мені завжди непросто”, — зізналася артистка.

Якщо кулінарія — далеко не ваш коник або у вас просто не вистачає часу морочитися з важкий рецептом класичної паски, то рецепт від Марії Бурмаки підійде вам ідеально.

Для сирної паски знадобиться:

  • 500 гр творогу;
  • 2-3 яйця;
  • 1 стакан сметани;
  • вершкове масло;
  • цукор;
  • ванілін;
  • родзинки.

Білий сир (творог) перетерти через сито, змішати з яйцями, сметаною, двома столовими ложками вершкового масла, цукром і ваніліном.

Збити блендером, потім перемістити масу в каструлю з товстими стінками на дуже маленький вогонь, довести до бульбашок — до моменту, коли сир почне згортатися. Потім додати попередньо замочені родзинки і перемістити всю масу в спеціальну конусоподібну форму на марлю, тонким кінцем вниз. Зверху потрібно поставити щось важке, наприклад, тарілку, а на неї — банку з водою. За пару годин рідина стече і готову паску можна виймати з форми.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.