До сліз: дочка Юлії Началової заспівала головний хіт покійної співачки (ВІДЕО)

Віра Алдонина виконала знамениту пісню мами Юлії Началової "Герой не мого роману ".

Більше двох років тому пішла з життя співачка Юлія Началова – вона померла на 39-му році життя в результаті зараження крові і серцевої недостатності. Рідні артистки дуже важко переживали цю втрату. Але складніше всіх було 12-річній дівчинці Вірі, яка втратила маму. Зараз дочці Юлії Началової Вірі Алдоніній 14 років. Вона неймовірно схожа на свою маму і має такий же сильний і проникливий голос.

Нещодавно дівчинка дебютувала в ефірі Першого каналу на програмі “Модний вирок”. Там дівчинка заспівала найвідоміший хіт померлої мами “Герой не мого роману “. Виступ юної виконавиці викликала фурор на публіці.

Глядачі із захопленням відреагували на виконання відомої пісні Вірою.

“До сліз!!! Як схожа вона на Юлю! “,” Дуже гарне виконання, Вірочка удачі тобі, браво “,” Я подумала Юля співає, Боже, мамин талант перейшов до Верочки “,” Вірочка, ти розумниця, все у тебе буде добре !!! Заради пам’яті своєї талановитої мами продовжуй співати і радувати нас своїм талантом! “, – коментують люди.

Варто відзначити, що спадкоємиця Юлії Началової Віра Алдоніна після смерті мами живе разом з її батьками, але відвідує родину батька, футболіста Євгена Алдоніна. Дівчинка мріє як мама стати співачкою і старанної йде до своєї мрії.

Чому померла молодою? Історія життя Юлії Началової, яка померла від страшної хвороби

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.