Молодята навпаки: чому розпалася пара Барі Алібасова і Лідії Шукшиної? (Відео)

Їх пара проіснувала всього два роки, проте вони встигли "зробити галас " в шоу-бізнесі. І зробили так, що обговорювати їх продовжили навіть після розлучення. Чому ж?

Чи не молодята: історія любові продюсера Барі Алібасова і актриси Лідії Федосєєвої-Шукшиної

Нареченому – 71, нареченій – 80. Барі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина стали чоловіком і дружиною в 2018 році. За свою кар’єру Федосєєва-Шукшина зіграла більше 80 ролей. А Алібасов став беззмінним керівником групи На-На.

Для друзів сім’ї і шанувальників це весілля – закономірний результат тривалого роману. Познайомилися ще в 90-е. 23 роки перевіряли відносини на міцність і зважилися. Барі Алібасов вже п’ять разів був одружений, у Лідії він вже 6-ий за рахунком чоловік. Однак все пішло не так гладко, як гадалося.

Барі Алібасов і Лідія Шукшина
Барі Алібасов і Лідія Шукшина

У 2020 році Федосєєва-Шукшина подала позовну заяву про розірвання шлюбу з Алібасовим. Конфліктної стала ситуація, коли Алібасов, за словами Шукшиній, змусив її підписати документи на продаж квартири, коли та була під дією лікарських препаратів і нічого не розуміла.

У них були публічні з’ясування відносин, сцени, де Алібасов нібито госпіталізований від передозування Віагрою.

Барі Алібасов офіційно розлучився з дружиною
Барі Алібасов офіційно розлучився з дружиною

24 грудня 2020 го Барі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина офіційно розлучилися після двох років шлюбу і чверті століття близьких відносин. Останні місяці їхнього сімейного життя стрясали скандали, пов’язані зі спірним майном актриси, яку продюсер незаконно переписав на свого помічника. Однак, за словами помічника Барі Карімович, після розлучення артист став сильно сумувати за екс-дружині.

В кінці січня 2021 роки син продюсера – Барі Алібасов-молодший, і зовсім заявив, що його батько і Лідія Миколаївна не розходилися по-справжньому. Мовляв, вони прекрасно спілкуються, і навіть разом зустріли Новий рік.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.