Хто зробив Настю Каменських популярною і які приховані факти з її дитинства зараз стали відомими?

Нещодавно Настя Каменських (NK) випустила новий кліп на трек "Дівчата рулять". Він став справжнім розривом шаблонів, і фішкою, яка привернула нових фанів в армію NK.

Дитинство NK

Настя Каменських в юності
Настя Каменських в юності

Настя – киянка, єдина і дуже очікувана дитина в сім’ї. Її мати співала в Національному академічному хорі імені Верьовки, а батько працював там же концертним директором. І так, це був службовий роман. Каменських – дівоче прізвище матері. Зірка взяла його, оскільки батька – Жмур зовсім не підходило для сцени.

Італія

Настя Каменських в юності
Настя Каменських в юності

Щоб дочка добре знала іноземні мови, батьки записали її в міжнародній програми обміну по якій діти деякий час живуть в сім’ях за кордоном.

У 5 років Настю відправили до Франції, проте малої там не сподобалося. Починаючи з 7-річного віку вона кожні 6 місяців проводила в Неаполі (Італія), в одній і тій же сім’ї.

Вони практично стали дівчинці рідними за цей час, адже майбутня зірка сукупно прожила там 7 років, досконало вивчивши італійський. З подорожей в країну з однією з найсмачніших в світі кухонь Настя поверталася завжди трохи пишніше, ніж була до того.

Настя Каменських
Настя Каменських

Музика

З такими творчими батьками інакше і бути не могло. З 6 до 14 років Настя навчалася в музичній школі по класу фортепіано. З дитинства брала участь в різних співочих конкурсах. У 2004 виграла Гран-прі фестивалю «Чорноморські ігри».

Настя Каменських в юності
Настя Каменських в юності

Починаючи з підліткового віку, після приїзду з Італії і до виходу на сцену дівчина кожен раз приділяла увагу своїй фігурі. Худла за допомогою перевіреного способу: 10 днів легких салатів, свіжих соків, апельсинів і однієї столової ложки оливкової олії в день.

Потап і Настя

Цей феєричний і надпопулярний дует проіснував з 2006 по 2017 Дебютне відео Насті на пісню «Яка різниця» привернуло увагу тоді ще молодого продюсера, але вже досвідченого виконавця Потапа, якраз шукав дівчину для запису спільної композиції.

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Незабаром хітовий сингл «Не пара» міцно закріпив за ними зоряний статус. У перші роки своєї роботи в дуеті співачка помітно набрала обсягів у фігурі. Як вона пізніше розповіла журналістам, це стало наслідком дуже щільний концертний графік. Не було часу ні на нормальне харчування, ні на сон, ні на спорт. У стилістів артисти тоді теж особливо не консультувалися, тому що це вимагало додаткових капіталовкладень, а більшу частину заробленого дует Потап і Настя вкладали в розвиток групи – нові пісні, кліпи, тури. Тому на фотографіях тих часів видно, що сценічні костюми артистки швидше загострюють недоліки її фігури, ніж підкреслюють принади.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.